iPhone reparatie Breukelen – Maarssen 2018-10-18T15:46:37+00:00

iPhone reparatie Breukelen Maarssen

Maak afspraak
Contact

 

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf die u eeniPhone reparatie Breukelen Maarssen service kan bieden bent u bij PhoneWorld aan het juiste adres. Op slechts 20 minuten rijden van Breukelen vindt u onze iPhone reparatie service points. Een daarvan vindt u nabij in Utrecht. Ook op rijafstand van Maarssen, Mijdrecht en Hilversum wordt u direct geholpen in onze filialen. Uw iPhone reparatie kan in de meeste gevallen binnen 30 minuten worden uitgevoerd. Een iPhone reparatie in Breukelen verzekerd u van een professionele en vakkundige iPhone reparatie.

De meest voorkomende reparaties zijn: het glas van de iPhone is gebroken nadat deze is gevallen, de batterij die niet lang meer mee gaat, de achterkant van de iPhone die gebarsten is of dat er vochtschade is ontstaan doordat het toestel in het toilet of de gootsteen is gevallen. Wacht niet te lang met zulke schade en ongemakkelijkheden en kom direct langs! Maak met de oranje knop hierboven een afspraak, neem plaats en geniet van een kopje koffie terwijl u wacht tot de reparatie aan uw iPhone is uitgevoerd.

De monteurs in Breukelen hebben ruime ervaring in het repareren van iPhones en krijgen voortdurend trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste technologie. Op deze manier bent u altijd zeker van een professionele iPhone reparatie.

PhoneWorld nooit ver van u vandaan

PhoneWorld vindt u overal in Nederland. Handig dat u er naar toe kunt rijden en niet lang hoeft te wachten. U bent snel weer mobiel. U kunt uw iPhone, iPad of MacBook ook gratis opsturen. In dit geval ontvangt u bericht als hij klaar is, meestal binnen vier werkdagen.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Makkelijk en efficiënt: de afspraak

Bij PhoneWorld Breukelen bent u altijd meteen aan de beurt. Uiteraard op afspraak. Simpele problemen zijn binnen 30 minuten verholpen. Ingrijpende problemen kunnen meer tijd vergen. Vermeld wat u denkt of weet, dat het probleem is. Kunnen wij ons voorbereiden. Tijdens de telefoon reparatie controleren we uw hele toestel en maken het schoon.

Drie maanden garantie op de reparatie

PhoneWorld Breukelen is de iPhone reparatiespecialist. Wij hebben kennis en vele jaren ervaring. Alle typen iPhones, iPads en MacBooks. Elke telefoon reparatie gebeurt met de best verkrijgbare onderdelen door gecertificeerde vakmensen. En u krijgt een garantie op de reparatie van maar liefst drie maanden.

iPhone reparatie binnen 30 minuten

PhoneWorld Breukelen is klantgericht; wij kennen geen lange wachttijden. Op deze site maakt u een afspraak, vaak al de dag van vandaag. Onze profs zitten voor u klaar. Normaal gesproken is uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd. U hebt tijd voor een gratis kop koffie of de krant.

Maak hier uw afspraak

Reserveer hier uw ‘klaar-terwijl-u-wacht’ afspraak, geef aan om welk apparaat het gaat en bepaal de dag en het uur.

Maak afspraak
Contact