iPhone reparatie Amsterdam | 30 minuten 2018-12-06T16:50:00+00:00

iPhone reparatie Amsterdam

Maak afspraak
Contact

 

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Laat vandaag nog uw iPhone reparatie Amsterdam succesvol uitvoeren op de Middenweg 28H, 1097BN Amsterdam. Voorheen zaten we gevestigd op de Kingsfordweg 151, 1043GR Amsterdam. We zijn sinds mei 2018 verhuist naar onze mooie winkel in Amsterdam Oost is buiten het centrum en prima bereikbaar op enkele minuten afstand van A10 afslag S113 en Jaap eden baan schuin tegenover de Hema! U kunt bij ons als aanbieder terecht voor het vakkundig repareren van uw iPhone. Het is voor u uiteraard belangrijk dat de reparatie uitstekend wordt uitgevoerd en dat u weer lang plezier kunt hebben van uw iPhone na de reparatie in Amsterdam. Daarnaast wilt u natuurlijk niet de hoofdprijs betalen voor de iPhone herstel werkzaamheden in Amsterdam.

Amsterdam Oost

Middenweg 28, 1097 BN Amsterdam
Telefoon: 020-4121395

Amsterdam Centrum

Raadhuisstraat 20, 1016 DE Amsterdam
Telefoon: 020-4121395

Voordelen iPhone reparatie Amsterdam bij PhoneWorld

  • Snelle reparatie: klaar terwijl u wacht!
  • Garantie op reparaties!
  • Niet goed geld terug!
  • Origineel en niet originele onderdelen!
  • Geen data verlies
  • Uitsluitend reparatie door specialisten.
  • Gemakkelijk te bereiken met de auto en het OV.
  • Parkeer gelegenheid bij het gebouw aanwezig.
  • Gunstige tarieven voor iPhone reparaties.

Snelle iPhone reparatie binnen 30 minuten

Of we nu het gebarsten glas moeten repareren, een herstel moeten uitvoeren aan de oplaad connector of wanneer u de batterij wilt laten vervangen bent u bij PhoneWorld.nl aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel bedrijf met een ruime ervaring om uw iPhone reparatie in Amsterdam te laten uitvoeren tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Drie maanden garantie

Wanneer u uw iPhone ter reparatie brengt, dan wilt u natuurlijk dat deze reparatie wordt uitgevoerd door specialisten die weten waar ze mee bezig zijn. Bij PhoneWorld Amsterdam zitten alleen maar de beste specialisten. Met kennis die breder is dan enkel het kunnen vervangen van een iPhone scherm. Mocht er toch onverhoopt iets niet in orde zijn met uw iPhone na de reparatie. Dan bieden wij u drie maanden garantie.

Meer informatie over onze herstel service?

Laat uw iPhone reparatie bij ons in Amsterdam uitvoeren. U kunt via onderstaande informatie direct een afspraak maken om de iPhone langs te brengen. Wanneer u eerst meer informatie over een iPhone reparatie bij PhoneWorld wilt dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Onze specialisten geven u graag advies!

Direct een afspraak maken voor een reparatie aan uw iPhone in Amsterdam?

Wilt u de iPhone reparatie Amsterdam laten uitvoeren? Maak nu online eenvoudig online een afspraak of kijk rustig verder op onze website voor meer informatie. U kunt ook telefonisch terecht voor het maken van een afspraak op tel nummer 020 – 41 21 395. Voor overige vragen mail naar support@phoneworld.nl.