iPhone 7 scherm vervangen 2018-10-18T15:18:36+00:00

iPhone 7 scherm vervangen

Maak afspraak
Contact

 

Wilt u uw iPhone 7 (plus) scherm vervangen? Dan moet u bij PhoneWorld zijn. Bij PhoneWorld vervangen wij uw iPhone 7 scherm op afspraak binnen 30 minuten. Ondertussen kunt u rustig bij ons gebruik maken van onze wachtruimte met een kop koffie en beschikking tot een iPad. Wilt u naast een iPhone 7 scherm reparatie ook weten of uw telefoon nog meer schade heeft opgelopen? Dan is het bij PhoneWorld ook mogelijk om een onderzoek naar uw iPhone uit te laten voeren en een onderzoeksrapport op te laten stellen.

Klik hieronder op uw iPhone 7 model voor de prijzen

Wilt u meer informatie over onze tarieven voor een iPhone 7 scherm reparatie en de andere reparaties van PhoneWorld? Bekijk dan rustig op de onderstaande pagina’s onze reparatietarieven.

Milieuvriendelijke iPhone 7 Scherm Reparatie

Bij PhoneWorld maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Wanneer u bij ons uw iPhone 7 scherm laat vervangen betekent dit dat uw gehele display vervangen wordt voor een nieuw origineel display. Daarnaast sturen wij het defecte scherm op naar de fabrikant voor recycling. Op deze wijze is er dus sprake van een milieuvriendelijke iPhone 7 scherm reparatie. Voor het vervangen van uw iPhone 7 scherm betaalt u bij PhoneWorld altijd een correct tarief voor het nieuwe display.

Deskundig iPhone 7 scherm vervangen

Bij PhoneWorld voldoen we aan alle technische eisen die in deze branche verplicht zijn gesteld. Wanneer wij voor u uw iPhone 7 scherm vervangen, wordt dat altijd gedaan door erkende specialisten. De specialisten van PhoneWorld hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van technische mankementen en defecten. Een iPhone 7 scherm reparatie is dan ook geen enkel probleem voor ze.

Contact

U kunt bij PhoneWorld een afspraak maken om uw iPhone 7 scherm te vervangen wanneer uw iPhone een kapot scherm heeft. Wij vervangen het terwijl u wacht. Heeft uw iPhone een kapot scherm, maar woont u niet in de buurt van een van onze filialen in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Dan kunt u de kapotte iPhone ook aan ons opsturen. Maak een afspraak door te bellen naar 085 – 7602727, te mailen naar support@phoneworld.nl of door ons online contactformulier in te vullen.