iPhone 5 scherm reparatie | Voordelig en snel 2018-10-18T15:03:05+00:00

iPhone 5 scherm reparatie

PhoneWorld voert uw iPhone 5 scherm reparatie uit binnen 30 minuten. U heeft een ongelukje gehad met als gevolg een gebarsten of defect iPhone 5 scherm. Wij vervangen het scherm met een origineel nieuw exemplaar voor een scherp tarief bij een van onze winkels. U ontvangt drie maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.

Maak afspraak
Contact

 

Kom voor een iPhone 5 scherm reparatie langs bij PhoneWorld. Sinds 2009 voert PhoneWorld reparaties uit aan schermen van de iPhone. Wij repareren vakkundig en snel. Ook werken wij met originele Apple schermen voor uw iPhone 5 scherm reparatie en krijgt u in het uitzonderlijke geval dat er iets niet in orde is drie maanden garantie op het onderdeel en de reparatie. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit. Maak daarom nu online een afspraak om te zorgen dat u direct wordt geholpen en u binnen slechts 30 minuten weer buiten staat met uw gerepareerde iPhone 5.

Maak daarom nu online een afspraak om te zorgen dat u direct wordt geholpen en u binnen slechts 30 minuten weer buiten staat met uw gerepareerde iPhone 5. Onder het genot van een kopje koffie kunt u in onze wachtruimte wachten tot uw iPhone weer gerepareerd is. Wanneer er geen PhoneWorld filiaal zich in uw buurt bevindt, kunt u uw iPhone ook ter reparatie opsturen.

Kenmerken wanneer een iPhone 5 scherm reparatie nodig is

  • Gebroken glas
  • Lijnen in het scherm
  • Zwarte inktvlekken
  • Donker of geen beeld

Het iPhone 5 scherm bestaat uit 1 onderdeel waardoor het niet mogelijk is het glas dat gebroken en gebarsten is afzonderlijk te vervangen. De enige oplossing bij een iPhone 5 scherm reparatie is dus het complete scherm te vervangen. Gelukkig is dit bij PhoneWorld zo voor elkaar. Druk nu op de Maak afspraak knop om online een tijd te reserveren.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en het maken van een afspraak voor een iPhone 5 scherm reparatie kunt u naast online ons ook telefonisch bereiken op landelijk nummer 085-7602727 of via support@phoneworld.nl.

Meer informatie: iPhone x reparatie, iPhone 8 reparatie, iPhone 5C reparatie, iPhone 5s reparatie, iPhone 5 reparatie, iPhone 5 glas gebroken, iPhone 5 laadt niet op, iPhone 5S reparatie, iPhone 5 scherm vervangen, Scherm reparatie utrecht