overige
iPad reparaties

Is de volumeknop, oplaadconnectie, camera, speaker of ander onderdeel van je iPad beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je iPad graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPad overige reparatie binnen 60 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPad overige reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPad overige reparatie binnen 60 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je overige scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPad reparatie?

iPad scherm vervangen

iPad scherm vervangen

iPad batterij vervangen

iPad batterij vervangen

iPad gaat niet meer aan

iPad gaat niet meer aan

iPad laadt niet op

iPad laadt niet meer op

iPad waterschade

iPad waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPad homeknop kapot

Overige iPad reparaties

Vertoont je vertrouwde iPad kuren? Een defecte lock-knop, defecte camera of laadt hij niet meer op? De opgeleide monteurs van Phoneworld weten raad. Wij repareren je iPad snel en secuur en dat tegen een laag tarief.

Met ruim tien jaar ervaring in de reparatie branche is geen reparatie een probleem voor onze specialisten. Zij kunnen jouw apparaat binnen 60 minuten herstellen, waarna je hem weer zorgeloos kan gebruiken. Dat is de razendsnelle service van Phoneworld waar je op kan rekenen.

Op reparaties krijg je bij ons op vertoon van de originele reparatiefactuur altijd 6 maanden garantie. Bovendien is onze service erkend en goedgekeurd door bekende elektronicaverzekeraars. Niet tevreden is voor ons geen optie!

Een werkend scherm

Het vervangen van het ipad scherm is een veelvuldig voorkomende en uitgevoerde reparatie. Als je jouw ipad scherm bij Phoneworld laat repareren, dan geniet je binnen enkele minuten weer van een goed werkend ipad scherm. Met een gebroken of gebarsten scherm zijn de functionaliteiten van je ipad niet meer te benutten, wat frustrerend en belemmerend kan zijn. Met het nieuwe scherm kun je weer volop gebruik maken van al je apps en functionaliteiten van de je ipad, daar heb je hem tenslotte voor gekocht.

Prijzen en tarieven

De tarieven van de reparaties zijn afhankelijk van het soort reparatie en het type van je iPad. Weet je om welke reparatie het gaat? Kijk dan op onze website onder het type reparatie en het model. Staat de reparatie die je zoekt of jouw toestelmodel er niet tussen? Of weet je niet welke reparatie je nodig hebt? Neem dan contact. met ons op, dan denken we met je mee.

Als je niet weet wat er mankeert aan je iPad, kun je ook altijd bij ons terecht. Onze specialisten onderzoeken je apparaat en kunnen hem in de meeste gevallen ter plekke repareren. We vinden altijd een passende oplossing!

Originele onderdelen

Als er bij de reparatie onderdelen vervangen moeten worden, gebruiken onze ervaren monteurs daar altijd originele onderdelen voor. Die zijn gegarandeerd het sterkst en gaan langer mee dan replica onderdelen van derden.

Een groene iPad reparatie

De reparatie van jouw toestel kan duurzamer bij Phoneworld! Waar andere partijen oude onderdelen na reparatie vaak weggooien, houden wij ze gescheiden zodat we ze terug kunnen sturen. Uiteindelijk kunnen de materialen van jouw kapotte onderdelen een tweede leven dienen in andere apparaten. Zo dragen we samen bij aan een duurzamere elektronicabranche!

Contact

Afspraak maken of vrijblijvend advies nodig? Bel of mail ons! Bellen kan op ons landelijke nummer 085 – 760 27 27, mailen op [email protected]. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh