Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPad reparatie»iPad waterschade
iPad waterschade2019-04-29T15:15:25+01:00

iPad
waterschade

Heeft je iPad waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPad te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPad waterschade reparatie binnen 3 werkdagen.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPad waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPad scherm reparatie binnen 60 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPad scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPad reparatie?

iPad scherm vervangen

iPad scherm vervangen

iPad batterij vervangen

iPad batterij vervangen

iPad gaat niet meer aan

iPad gaat niet meer aan

iPad laadt niet op

iPad laadt niet meer op

Homeknop iPhone kapot

iPad homeknop kapot

Overige iPad reparaties

iPad overige reparaties

iPad waterschade

Je mooie iPad is kwetsbaar. Zeker de wat oudere generaties kunnen slecht tegen water. Soms zijn een paar druppels op de verkeerde plek al voldoende om de iPad te beschadigen. Ook als je het vermoeden hebt dat vocht je iPad verstoort, twijfel dan niet om bij ons langs te gaan. De schade kan intern zijn en pas later zichtbaar worden, maar water corrodeert de interne onderdelen. Ga dus bij een vermoeden van waterschade aan je iPad meteen langs bij Phoneworld om erger te voorkomen.

Bij Phoneworld kun je razendsnelle service verwachten. Wij kunnen je iPad altijd binnen 3 werkdagen vochtvrij maken, waarna je hem weer zorgeloos kunt gebruiken. Phoneworld staat voor snelle en secure reparaties tegen een lage prijs.

Met ruim 10 jaar ervaring kun je op ons rekenen voor betrouwbare reparaties. Daarom krijg je bij ons met de originele factuur altijd 6 maanden garantie op je reparatie. Bovendien is onze service erkend en goedgekeurd door grote verzekeraars. Bij Phoneworld ga je tevreden naar huis.

Kosten herstellen waterschade iPad

Het water- en vochtvrij maken van je iPad kan bij Phoneworld al vanaf een scherpe prijs van €49,95.

Originele onderdelen

Mochten er onderdelen moeten worden vervangen, dan maken we daarvoor altijd gebruik van originele onderdelen. Het is aangetoond dat die het sterkst en meest betrouwbaar zijn. Het gebruik van namaak onderdelen wordt altijd ten zeerste afgeraden, omdat die je toestel kunnen beschadigen en zwakker zijn.

De groene reparateur

Als na reparatie oude, kapotte onderdelen overblijven, sturen we die bij Phoneworld gescheiden terug. Door ze te scheiden kunnen de materialen van de oude toestellen een nieuw leven krijgen als onderdeel in andere toestellen. Andere partijen gooien deze oude onderdelen vaak weg, zonde! Met je reparatie bij Phoneworld dragen we samen bij aan een duurzamere elektronicawereld.

Contact

Voor vrijblijvend advies of het maken van een afspraak bel je naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur je een e-mail naar [email protected]. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Met vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht en Zwolle is Phoneworld wijd verspreid door Nederland. De exacte adresgegevens van onze vestigingen vind je hier. Toch geen vestiging dichtbij genoeg of komt het niet uit om zelf langs te komen? Dan kun je jouw iPad altijd voor het herstel van vochtschade naar ons opsturen. Via onze website kun je de status van je toestel volgen. Zo zie je wanneer hij ontvangen is en wanneer je IPad weer van waterschade hersteld is. Phoneworld, voor al je reparaties!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.