Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPad reparatie»iPad scherm reparatie
iPad scherm reparatie2019-04-29T15:13:14+01:00

iPad
scherm reparatie

Is het scherm van je toestel gebroken of beschadigd? Je iPad scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben wij al duizenden iPads scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 60 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPad scherm reparatie binnen 60 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPad scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPad scherm reparatie binnen 60 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPad scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPad reparatie?

iPad batterij vervangen

iPad batterij vervangen

iPad gaat niet meer aan

iPad gaat niet meer aan

iPad laadt niet op

iPad laadt niet meer op

iPad waterschade

iPad waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPad homeknop kapot

Overige iPad reparaties

iPad overige reparaties

iPad scherm reparatie

Het glazen retina scherm van de iPad is super, totdat je de iPad een keer per ongeluk laat vallen. Is het scherm gebroken, beschadigd of reageert het niet meer? Bij Phoneworld kunnen we je iPad scherm altijd vervangen tegen een scherpe prijs.

Een gebroken of defect scherm verhindert het gebruiksgemak en plezier. Vaak zie je dat er minder zorgvuldig wordt omgegaan met een apparaat zodra het scherm al defect is. Met een hersteld scherm dat er weer als nieuw uitziet kan je met een schone lei beginnen. Daarnaast is de waarde van je iPad weer zoals voor het defect, mocht je het apparaat ooit willen verkopen. Ook voor andere problemen zoals waterschade, een defecte homeknop of een gebrekkige batterij kan je bij Phoneworld terecht.

Voor de iPad scherm reparatie gebruiken onze specialisten originele onderdelen. Na de het vervangen van je iPad scherm zie je niets meer van het defect en is je iPad weer als nieuw. Op onze scherm reparatie geven we een garantie van 6 maanden. De iPad scherm reparatie van Phoneworld is tevens een reparatie die door verzekeraars is erkend en goedgekeurd.

Snelle service

Je iPad scherm reparatie hoeft niet lang te duren. Met onze snelle service kunnen we je iPad scherm vervangen binnen 60 minuten. Daarna kan je weer zorgeloos gebruik maken van het apparaat. En dat tegen een laag tarief!

Prijzen en tarieven iPad scherm reparatie

Bovenaan deze pagina kun je onder ‘iPad reparatie’ jouw model aanklikken. Daar krijg je de prijzen en mogelijkheden te zien. Als jouw probleem of de prijs er niet tussen staat, kan je altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens.

Ervaren monteurs

Phoneworld heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het herstellen van mobiele apparaten. Bij onze specialisten kun je altijd met de nieuwste toestellen terecht. De reparaties vinden bovendien plaats met het behoud van al je data. Met je persoonlijke data wordt uiteraard vertrouwelijk omgegaan.

Contact

Onze vestigingen bevinden zich onder andere in Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Woon je niet in de buurt bij een van deze locaties? Dan kan je jouw iPad voor het repareren van het scherm ook naar ons opsturen. Via de website kun je het herstel van je apparaat volgen, zodat je weet wanneer hij bij ons ontvangen is en wanneer hij weer gereed is.

Bel voor advies of het maken van een afspraak naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een email naar [email protected]. Onze experts staan voor je klaar!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.