fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»iPad reparatie zwolle
iPad reparatie zwolle2020-02-28T11:48:01+01:00

iPad reparatie
Zwolle

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

iPad laten repareren in Zwolle

Woon je in het oosten van het land en ben je op zoek naar een betrouwbare, voordelige reparateur voor je iPad? Kom dan naar Phoneworld Zwolle! Monteurs met expertise die jou graag van de beste service voorzien, originele Apple onderdelen, precisie-instrumenten en een lekkere bak koffie. Het staat allemaal voor je klaar als je bij ons in Zwolle je iPad laat repareren.

Goed bereikbaar

Tussen 09:00-17:30 uur ligt de loper voor je uit om je iPad te komen laten repareren in het Zwolse. Als je de auto pakt, dan hoef je nooit parkeerkosten te betalen bij ons filiaal. Ons aparte parkeerterrein is afgesloten met een slagboom, meld je daarom bij de intercom voordat je naar binnen rijdt. Vanaf de snelweg zijn wij goed te bereiken vanaf de A28 of de N35. Je vindt ons aan Dokter van Deenweg 13.

Kom je niet met de auto maar pak je het OV om je iPad in onze Zwolse vestiging te laten repareren? Dan hebben we ook aan jou gedacht. Vanaf station Zwolle kun je bus 1 pakken naar halte Dokter Hengeveldweg. Van daar is het nog 6 minuten lopen naar Phoneworld. Als je uit de omgeving van Zwolle zelf komt dan zijn er meerdere stadsbussen die ook stoppen bij deze halte.

Een kwalitatieve iPad reparatie bij Phoneworld Zwolle

Een iPad staat erom bekend prachtige features te hebben. Dat wordt mogelijk gemaakt door de hoogwaardige onderdelen die zich in en om de tablet bevinden. Mocht de iPad door defecten of schades daarom behandeld moeten worden, dan is het belangrijk dat dit secuur en met aandacht gebeurt. Als je daarom je iPad reparatie in Zwolle laat uitvoeren, dan zorgen wij er op alle mogelijke manieren voor dat je een apparaat terugkrijgt dat weer net zo goed werkt als toen je deze nieuw in de winkel kocht. Dit bewerkstelligen wij op meerdere manieren.

Zo werken wij alleen met de modernste precisie-instrumenten die speciaal zijn ontwikkeld om fragiele apparatuur te behandelen. Dit is belangrijk want een kleine uitschieter kan al grotere schade betekenen. Ook is het belangrijk dat de mensen achter de reparatie kundig zijn. Daarom werken wij alleen met monteurs die al een jarenlange staat van dienst hebben en vele positieve reviews ontvangen. Zij zijn gespecialiseerd in het werk dat ze doen en kunnen jouw tablet als geen ander behandelen en herstellen. Een iPad reparatie in Zwolle is op meerdere vlakken verantwoord en kwalitatief.

In Zwolle beginnen we niet lukraak met een iPad reparatie. Onderdeel van de service is namelijk eerst een gratis vooronderzoek. Dat betekent dat we je tablet helemaal doorlichten om te kijken of alle componenten helemaal naar behoren werken. Dat is bij sommige schades, zoals bij een waterschade, van groot belang. Wij zien namelijk vaak gebeuren dat er meerdere onderdelen aangedaan zijn en reparatie/vervanging nodig hebben. Alleen zo weet je zeker dat je tablet weer helemaal uitstekend werkt als je deze terug krijgt van Phoneworld.

Originele onderdelen zijn een andere belangrijke voorwaarde voor de beste iPad reparatie. In Zwolle hebben we daarom in ons magazijn uitsluitend Apple onderdelen op voorraad liggen. Schermen, batterijen, backcovers, interne bedrading. Noem het, en wij hebben het. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kwaliteit alleen gewaarborgd kan worden door de juiste onderdelen terug te plaatsen in het apparaat. Deze passen het beste in elkaar en gaan het langst mee ten opzichte van namaakonderdelen. Kom je naar Phoneworld Zwolle, dan wordt je iPad alleen met Apple onderdelen gerepareerd!

Duurzame iPad reparatie bij Phoneworld Zwolle

Kwaliteit en duurzaamheid zijn tegenwoordig twee zijdes van dezelfde medaille. Daarom worden defecte onderdelen of beschadigde componenten die bij ons uit de apparaten gehaald worden nooit zomaar bij het restafval gedaan. Wij sturen het altijd op voor recycling of om het onderdeel (of kleine componenten daarvan) een tweede leven te geven. Zo stellen we het downcycling zo lang mogelijk uit. Zo komt er zo min mogelijk in het milieu terecht en hoeft er minder nieuw geproduceerd te worden. Een beter milieu begint bij Phoneworld.

Kosten en tijd

Loop jij het liefst de hele dag door het huis met je tablet in de hand? Dan kunnen wij ons voorstellen dat het vervelend is als je deze moet missen tijdens een reparatie. Daarom hebben wij ons erop toegelegd een iPad reparatie bij ons in Zwolle zo kort mogelijk te laten duren. Helemaal als je bij ons op afspraak komt, dan liggen onderdelen klaar en wacht de monteur op je. Standaardreparaties hoeven daardoor slechts een halfuur te duren. Vervelend om daarop te wachten? Zeker niet want de koffie is warm en je hebt toegang tot ons gratis Wifi netwerk tijdens het wachten. Heeft je tablet een langere hersteltijd nodig? Dan bespreekt de monteur dat direct met je. Het kostenplaatje wordt ook helder voor je opgemaakt en je komt nooit voor verrassingen te staan.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.