fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»iPad reparatie Rotterdam
iPad reparatie Rotterdam2020-02-28T11:44:04+01:00

iPad reparatie
Rotterdam

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

iPad laten repareren in Rotterdam

Zit jij met een schade of defect aan je tablet? Blijf er dan niet te lang mee rondlopen. Een barst kan leiden tot vochtschade en een slechtwerkende batterij kan een hoop irritatie opleveren. Zonde, want als je in de buurt van Rotterdam woont dan kunnen wij je een geweldige iPad reparatie bieden. Ook voor allerlei andere mankementen aan je tablet kun je bij ons binnen komen wandelen. Het is handig als je op afspraak komt, maar niet noodzakelijk. Als je bij ons in Rotterdam voor een iPad reparatie binnenkomt word je hoe dan ook zo snel mogelijk geholpen door een monteur met expertise.

In Rotterdam je iPad laten repareren? Wij zijn goed bereikbaar!

Kom je met de auto langs? Dan vind je ons op een bedrijventerrein aan de Lichtenauerlaan 102-120. Wij hebben voor deze locatie gekozen zodat je geen geld aan parkeerkosten kwijt bent (wij bevinden ons in een vrij-parkeren zone). Je vindt ons direct aan de A16. Ook voor de OV-reizigers is ons filiaal gemakkelijk bereikbaar. Bushalte Lichtenauerlaan bevindt zich op 4 minuten lopen van Phoneworld. Je kunt je iPad ter reparatie in onze Rotterdamse vestiging aanbieden op werkdagen van 09:00-17:30 uur.

Kwalitatief je iPad laten repareren in Rotterdam

Wist je dat wij uitsluitend originele onderdelen op voorraad hebben liggen? Dat betekent dat als we een onderdeel in jouw iPad vervangen, dat we altijd een Apple-onderdeel terugplaatsen. Dit zijn namelijk componenten die kwalitatief een stuk hoogwaardiger zijn en uit betere materialen zijn gemaakt dan namaakonderdelen. Het gevolg is dat ze duurzamer zijn zodat jij er langer van kunt genieten. Geen B-merk batterij dus of een scherm dat veel goedkoper is. Wij willen ervoor zorgen dat jij dezelfde weer dezelfde kwaliteit geniet alsof je net een nieuwe iPad hebt gekocht.

De monteurs die bij ons filiaal in Rotterdam iPads repareren, hebben een jarenlange staat van dienst. Zij zijn daarom een pro in het behandelen en repareren van allerlei soorten apparaten en tablets zijn daar zeker geen uitzondering in. Omdat een iPad zeer fragiele componenten huisvest aan de binnenkant, is het belangrijk dat er niet alleen iemand met expertise het apparaat behandelt. Ook moeten de gereedschappen precisiewerk kunnen uitvoeren. Wij hebben daarom alleen de juiste, geschikte instrumenten in huis waarmee we smartphones, phablets en tablets kunnen openhalen en behandelen. Een voordelige reparateur is op het eerste gezicht goed voor de portemonnee maar met een tandenborstel waterschade proberen te verhelpen is echt niet meer van deze tijd. Breng daarom je iPad naar Phoneworld Rotterdam voor een reparatie. De combinatie van de juiste experts en gereedschappen maakt dat je bij ons de grootste kans op een succesvol herstel van je apparaat hebt.

Weten waar je mee bezig bent scheelt zeeën aan tijd en kosten. Daarom gaan we niet zomaar lukraak aan de reparatie van je iPad bij Phoneworld Rotterdam beginnen. Eerst doen we een gratis check-up van je hele tablet. Ten eerste weten we dan zeker dat we het defect bij de oorzaak aanpakken en kunnen we gericht repareren. Ten tweede is het belangrijk om uit te sluiten dat je apparaat niet toevallig meer schade of defecten heeft dan wat op het eerste gezicht lijkt. Neem bijvoorbeeld een tablet met een barst in het scherm door een val. Wij kunnen natuurlijk direct het scherm gaan repareren. De ervaring leert echter dat er vaak intern ook schade is ontstaan door de impact. Belangrijk is dus om dit even te checken voor de zekerheid. Zo ben jij er verzekerd van dat je iPad helemaal weer als nieuw werkt als je deze bij ons in Rotterdam hebt laten repareren.

Kosten en tijd

Een tablet kun je voor ontzettend veel toepassingen gebruiken, ook op zakelijk vlak. Daarom begrijpen wij dat je voor een reparatie de tablet niet te lang kwijt wilt zijn. Wij trachten dan ook elke simpele reparatie van een iPad bij onze Rotterdamse vestiging binnen een halfuur af te ronden. Wil je er zeker van zijn dat je bij binnenkomst direct geholpen wordt en dat wij de juiste onderdelen klaar hebben liggen? Geef ons dan een belletje naar 085 760 2727 of stuur een mail naar [email protected]. Wij kunnen dan rekening houden met jouw planning en zorgen dat je zo snel mogelijk weer je iPad terug hebt.

Defecten en schades komen er in vele soorten en maten. Wij hebben daarom de prijzen van de meest voorkomende standaardreparaties op onze site gezet. Het wil echter voorkomen dat een schade gecompliceerder blijkt of dat er meerdere componenten beschadigd zijn. Mocht dit bij jou het geval zijn, dan zullen wij dat direct na de gratis check-up aan je melden. De monteur kan dan on the spot een kostenplaatje voor je opstellen en met je meedenken wat voor jou de voordeligste oplossing is. Je iPad reparatie wordt in Rotterdam altijd met transparantie en in overleg met jou uitgevoerd.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.