fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»iPad reparatie Amsterdam
iPad reparatie Amsterdam2020-02-28T11:41:52+01:00

iPad reparatie
Amsterdam

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

iPad laten repareren in Amsterdam

Wist je dat iedereen in en rondom de hoofdstad ook bij Phoneworld terechtkan? Heb jij een iPad die reparatie nodig heeft en je woont in de buurt van Amsterdam? Kom dan naar ons toe. Wij bevinden ons in Amsterdam-Oost en zijn gemakkelijk met de auto en het openbaar vervoer te bereiken. Met een magazijn vol met originele Apple onderdelen hoef jij nooit bang te zijn dat je in Amsterdam niet geholpen kan worden voor een iPad reparatie. Blijf niet te lang met een schade of defect rondlopen en komt gerust bij ons langs.

Goed bereikbaar

Als je naar Amsterdam komt voor een iPad reparatie, dan wil je natuurlijk nooit teveel extra parkeergeld kwijt zijn. Daarom hebben wij goed nieuws voor je. Verderop in de straat bij ons aan de Middenweg vind je een parkeergarage onder de Vomar Supermarkt. Je kunt daar twee uur lang gratis parkeren. Dit scheelt een hoop gezoek naar een parkeerplek en bovenal een hoop geld. Overigens kun je ons met de auto vanaf de A10 bereiken als je de Watergraafsmeer inrijdt. Kom je met het OV? Het Amstelstation bevindt zich op een kwartier en het Muiderpoort station bevindt zich op 12 minuten lopen van ons. Daarnaast zijn er talloze trams en stadsbussen met haltes in de buurt van Phoneworld. Je iPad laten repareren doe je gemakkelijk bij Phoneworld Amsterdam.

Een iPad reparatie in Amsterdam is kwalitatief hoogstaand

Wij hanteren een aantal waardes die wij belangrijk vinden als je jouw iPad bij ons ter reparatie langsbrengt in Amsterdam. Zo willen wij enerzijds dat jij zo kort mogelijk je iPad kwijt bent, anderzijds willen we secuur en met alle aandacht de reparatie uitvoeren. Een iPad herbergt een schat aan techniek in het binnenwerk. Dit is fragiel en moet met uiterste zorg behandeld worden. Daarom hebben wij alleen gescreende monteurs in dienst die al jarenlang tabletreparaties uitvoeren. Daarnaast zijn zij op de hoogte van de beste en juiste technieken om een iPad te kunnen behandelen en repareren. Dit doen zij met speciale gereedschappen die gemaakt zijn om precisiewerk te kunnen uitvoeren.

Bij onze vestiging in Amsterdam wordt je iPad niet zomaar gerepareerd. Eerst lichten wij het apparaat door om er zeker van te zijn dat we de schade of het defect aan het juiste onderdeel te pakken hebben. Zelfs als er aan de buitenkant een barst in het scherm zit, dan kan het zijn dat de iPad ook van binnen door een harde val of stoot schade heeft opgelopen. Dat zie je op het eerste gezicht niet maar met onze tools kunnen we dat zo in kaart brengen. De gratis check-up zit bij onze kwalitatieve reparatieservice inbegrepen.

Kwaliteit betekent ook de inzet van originele Apple onderdelen. Mochten er daarom een of meer onderdelen uit je iPad bij ons worden vervangen, dan krijg je er Apple onderdelen voor terug. Wij maken vaak mee dat we reparaties moeten uitvoeren omdat er een namaakonderdeel geplaatst is dat snel kapot is gegaan. Ook worden reparaties soms slecht uitgevoerd waardoor andere mankementen ontstaan. Leg je tablet daarom nooit zomaar in handen van de eerste de beste goedkope reparateur maar kom naar ons toe. Wij hebben de juiste kennis, gereedschappen en Apple onderdelen in ons Amsterdamse filiaal om jouw iPad 100% goed te repareren.

Kosten en tijd

Op de website van Phoneworld hebben we voor de standaardreparaties een prijsindicatie gegeven. Ook zijn dit soort iPad reparaties bij ons in Amsterdam vaak binnen het halfuur al afgerond. Het wil echter nog weleens voorkomen dat er meer aan de hand is met je tablet. Denk bijvoorbeeld aan een waterschade waarbij de ernst van de zaak kan verschillen. Het kan zijn dat er meerdere onderdelen moeten worden vervangen of dat het langer duurt om de iPad te herstellen. Wij zijn zowel over het kostenplaatje als de tijd die we nodig hebben voor de reparatie altijd transparant. Na de gratis check-up laat de monteur precies zien wat er aan de hand is en wat eraan gedaan kan worden. Daarnaast kan er ook al een goede indicatie gemaakt worden van de kosten die daaraan verbonden zijn. Geen verrassingen dus als jij je iPad bij ons in Amsterdam laat repareren.

In de meeste gevallen kun je bij ons op de bonnefooi binnen komen lopen. Het kan echter met name op vrijdag of zaterdag weleens voorkomen dat er veel klanten zijn. Ook is het mogelijk dat we een onderdeel voor je iPad toevallig niet op voorraad hebben. Zit je daarom met een strakke planning? Laat ons dan via 085 760 2727 weten wanneer je langs wilt komen en wat de aard van het defect of de schade is. Mailen kan ook, dat doe je naar [email protected]. Wij zorgen dat de onderdelen voor je klaarliggen en dat je direct geholpen wordt door een monteur. Zo hoeft een iPad reparatie in Amsterdam nooit lang te duren!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.