fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»iPad reparatie Alkmaar
iPad reparatie Alkmaar2020-02-28T11:39:51+01:00

iPad reparatie
Alkmaar

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

iPad laten repareren in Alkmaar

Woon jij in de buurt van Alkmaar en ben je op zoek naar een goede reparateur voor je iPad? Kom dan eens langs bij Phoneworld. Van 09:00-1700 uur kun je bij ons binnenlopen als je een defect of schade aan je iPad hebt. Wij hebben de juiste mensen en apparatuur in huis om elk soort reparatie uit te kunnen voeren of om onderdelen te vervangen als dat nodig is. Hoe uitzichtloos de situatie ook lijkt, kom bij ons langs. Onze monteurs doen er alles aan om jouw iPad weer op de rit te krijgen en je van advies te voorzien. Een iPad reparatie in Alkmaar is altijd kwalitatief en snel uitgevoerd.

Goed bereikbaar

Als je voor een iPad reparatie naar Alkmaar komt, is het natuurlijk een pre als je ons filiaal goed kunt bereiken. Daar hebben wij aan gedacht door een goede locatie uit te kiezen met genoeg gratis parkeergelegenheid. Je vindt ons nabij de N242 op het industrieterrein in Oudorp aan de Einthovenstraat 1.

Wij hebben ook aan de OV-reizigers gedacht. Daarom kun je ons bereiken met verschillende buslijnen die vanaf Station Alkmaar rijden. Als je bij halte Saturnusstraat uitstapt, ben je met 5 minuten lopen bij ons aangekomen.

Kwalitatief je iPad in Alkmaar laten repareren

Wij bieden op meerdere vlakken een kwalitatieve iPad reparatie aan in Alkmaar. Zo zorgen wij ervoor dat je een kundige monteur toegewezen krijgt die alle zorg aan je apparaat besteedt. Hij/zij heeft reeds jarenlange ervaring in het repareren van telefoons, phablets en tablets en denkt mee over de beste oplossing voor jou, inclusief de voordeligste oplossing voor je portemonnee.

Een iPad openmaken, behandelen en repareren is een precair werk waarbij een hoge mate van securiteit is vereist. Daarom gebruiken wij alleen moderne, precisie-instrumenten om de reparatie van je iPad bij ons in Alkmaar uit te voeren. Hierdoor weet jij zeker dat je apparaat in goede handen is en dat het de beste behandeling mogelijk krijgt.

Een iPad bij ons in Alkmaar laten repareren gebeurt niet alleen snel maar ook secuur. Wij voeren een reparatie gericht uit om tijd en kosten te besparen. Dat betekent dat wij altijd eerst een vooronderzoek uitvoeren waar jij niets extra voor hoeft te betalen. Tijdens dat onderzoek wordt je hele iPad een keer doorgelicht om te kijken waar de schade zich precies bevindt en of er geen andere onzichtbare schades/defecten zijn ontstaan. Dit is met name bij schade door een val of met waterschade zeer belangrijk. Daardoor weet jij precies waar je aan toe bent en ben je ervan verzekerd dat je iPad na reparatie bij ons in Alkmaar weer 100% functioneert.

Bij Phoneworld Alkmaar een iPad reparatie met originele onderdelen

Wij doen er altijd alles aan om een apparaat zo goed mogelijk te repareren. Het kan echter zijn dat een onderdeel niet meer te redden is en vervanging behoeft. In dat geval hoef jij niet bang te zijn dat we een goedkoper alternatief terugplaatsen in je iPad. Mochten wij bijvoorbeeld de batterij moeten vervangen, dan krijg jij hier een 100% authentieke Apple batterij voor in de plek terug. Namaakonderdelen hebben allerlei nadelige effecten zoals slechte compatibiliteit met andere onderdelen of eerder stukgaan. Omdat Apple kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, weten wij zeker dat wij met het gebruik van hun materialen jou een kwalitatieve reparatie kunnen garanderen waarbij je weer lang van je tablet kan genieten. Phoneworld Alkmaar heeft voor een iPad reparatie dus uitsluitend Apple onderdelen klaarliggen in het magazijn!

Je iPad duurzaam laten repareren? Kom naar Alkmaar!

Phoneworld vindt dat aan kwaliteit ook duurzaamheid moet hangen. Wij willen met kwalitatieve reparaties ervoor zorgen dat je niet snel weer langs hoeft te komen voor een nieuwe reparatie. Daarnaast willen we voorkomen dat er apparaten onnodig weggegooid moeten worden. Het is tegenwoordig in een ieders belang om duurzaam met techniek om te gaan. Zelfs als er daarom een onderdeel uit je iPad komt dat defect is of schade heeft, gooien we het niet zomaar weg. Wij hebben een verbond met een bedrijf dat componenten recyclet of er anderszins een tweede leven aan probeert te geven. Wil je daarom milieubewust kiezen, kom dan voor je iPad reparatie naar ons in Alkmaar.

Kosten en tijd

Wij hebben ons als doel gesteld om elke reparatie binnen 30 minuten af te ronden. Idealiter kom je dan binnen en sta je een halfuur later weer buiten, geen wachttijden dus. Toch kan het weleens druk zijn bij ons, met name op vrijdag en zaterdag. Daarnaast kan het ook gebeuren dat er een onderdeel niet op voorraad is (al doen wij natuurlijk ons uiterste best om een rijk gevuld magazijn te hebben). Daarom raden wij aan om een mailtje te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 085 760 2727 als je jouw iPad in Alkmaar wil laten repareren. Als je laat weten wat de aard van de klachten aan je tablet is, dan kunnen wij alvast de juiste onderdelen eventueel voor je klaarleggen. Ook zorgen we er dan voor dat je bij binnenkomst direct door een monteur opgevangen wordt. De koffie staat voor je klaar!

Voor, tijdens en na de reparatie neemt onze monteur je mee in het hele proces. Dat betekent dat we geen geheim maken van het kostenplaatje of dat we iets buiten jouw weet om doen. Alles gaat in overleg waarbij we graag met je meedenken over de voordeligste optie. Een iPad reparatie bij Phoneworld Alkmaar is er altijd een met volledige transparantie en in jouw voordeel!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.