Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPad reparatie»iPad laadt niet op
iPad laadt niet op2019-09-12T09:59:45+01:00

iPad
laadt niet op

Laadt je iPad niet meer (goed) op? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je iPad laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPad reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPad oplaad connector reparatie binnen 60 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPad oplaad connector reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPad oplaad connector reparatie binnen 60 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPad oplaad connector reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPad reparatie?

iPad scherm vervangen

iPad scherm vervangen

iPad batterij vervangen

iPad batterij vervangen

iPad gaat niet meer aan

iPad gaat niet meer aan

iPad waterschade

iPad waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPad homeknop kapot

Overige iPad reparaties

iPad overige reparaties

iPad laadt niet op

Oplader gecheckt, meerdere malen geprobeerd om je iPad op te laden, maar je iPad laadt niet op? Geen probleem voor de opgeleide monteurs van Phoneworld. Het maakt niet uit waar het aan ligt, de specialisten van Phoneworld weten raad met je iPad. Kom langs voor onze snelle en betrouwbare service.

We hebben ruim tien jaar ervaring met reparaties zoals ‘iPad laadt niet op’ en dat merk je. Op al onze reparaties ontvang je op vertoon van de originele bon 6 maanden garantie. Daarnaast is onze service erkend en goedgekeurd door nationale telefoonverzekeraars.

Mocht het nodig zijn om voor je iPad, die niet meer oplaadt onderdelen te vervangen, dan gebruiken we daar altijd alleen maar originele onderdelen voor. Het is bewezen dat die langer meegaan, omdat ze van hogere kwaliteit zijn dan namaak onderdelen van derden.

iPad laadt niet op – wat zijn de kosten?

Het tarief van het herstel van de iPad die niet oplaadt hangt af van het type iPad dat je hebt en het soort reparatie of onderdeel dat vervangen moet worden. Voor vaststelling van het probleem en een indicatie van de kosten ben je van harte welkom in een van onze vestigingen. Ben je niet in de gelegenheid om onze vestiging bij jou in de buurt te bezoeken? Neem dan contact met ons op via contact met ons op. Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Data in vertrouwen

Ook voor het probleem iPad laadt niet op kan je terecht bij Phoneworld. Je persoonlijke data op je iPad is tijdens het repareren van de oplaadpoort veilig. Onze ervaren monteurs zullen er vertrouwelijk mee om gaan. Alle data op je iPad kan bovendien altijd behouden blijven. Geen zorgen over verloren e-mails, foto’s of apps.

Razendsnelle reparatie

Onze opgeleide monteurs weten altijd raad. Bij ons kun je rekenen op snelle service. Onze monteurs kennen het probleem ‘iPad laadt niet op’ en kunnen vaak binnen 60 minuten de reparatie aan je iPad die niet meer oplaadt uitvoeren. Na de reparatie kun je hem weer als vanouds gebruiken! Dat is de snelle en betrouwbare service van Phoneworld.

Contact

Afspraak maken of vrijblijvend advies nodig? Bel ons op ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze medewerkers staan voor je klaar en nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je kunt bij ons langskomen in onze vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. De adresgegevens vind je hier. Mocht er geen vestiging bij jou in de buurt liggen of het je niet uitkomen langs te komen, kan je jouw iPad die niet meer oplaadt naar ons opsturen. Tijdens de reparatie kan je de status ervan volgen via onze website, zodat je weet wanneer je toestel weer gereed is.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.