Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPad reparatie»iPad homeknop kapot
iPad homeknop kapot2019-04-29T15:14:58+01:00

iPad
homeknop kapot

Is de homeknop van je iPad kapot of beschadigd? Je iPad homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPad homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPad homeknop reparatie binnen 60 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPad homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPad homeknop reparatie binnen 60 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPad homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPad reparatie?

iPad scherm vervangen

iPad scherm vervangen

iPad batterij vervangen

iPad batterij vervangen

iPad gaat niet meer aan

iPad gaat niet meer aan

iPad laadt niet op

iPad laadt niet meer op

iPad waterschade

iPad waterschade

Overige iPad reparaties

iPad overige reparaties

iPad home knop kapot

Reageert de home knop van je iPad slecht of helemaal niet? Ook daarvoor kan je terecht bij de ervaren reparateurs van Phoneworld. Mogelijkerwijs lukt het niet meer om de iPad te ontgrendelen, of werkt de vingerafdruk niet meer (touchID). Bij Phoneworld kan je in elk geval terecht om je iPad snel en secuur te herstellen.

Het herstel van je iPad met kapotte home knop hoeft niet lang te duren. Bij Phoneworld kan je iPad binnen 60 minuten worden gerepareerd. Dat is razendsnelle service zonder enig gedoe. Secure reparaties die tevens zijn erkend en goedgekeurd door bekende elektronicaverzekeraars.

Met ruim tien jaar ervaring in de reparatie branche bieden we niet alleen snelle maar ook betrouwbare service. Dat betekent dat je van ons op vertoon van de originele reparatiefactuur altijd 6 maanden garantie ontvangt. Niet goed is bij ons geld terug! Het belangrijkste is dat jij tevreden bent.

Tarief reparatie kapotte iPad homeknop

Het tarief van het herstel van de iPad homeknop hangt af van jouw model iPad. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten, neem dan vooral contact met ons op of kom langs in een van de Phoneworld vestigingen bij jou in de buurt. We denken graag met je mee.

Ook als het onduidelijk is waardoor de homeknop niet naar behoren functioneert of je iPad andere gebreken vertoont kun je bij ons terecht. De opgeleide monteurs van Phoneworld onderzoeken je apparaat en kunnen hem terplekke repareren.

Originele onderdelen

In het geval dat er onderdelen van je iPad vervangen moeten worden, maken we bij Phoneworld altijd gebruik van originele onderdelen. Het wordt sterk afgeraden reparaties uit te voeren met namaak onderdelen van derden. Deze gaan vaak snel weer stuk en kunnen je apparaat soms verder beschadigen, waardoor je nog verder van huis bent.

Data in vertrouwen

De ervaren monteurs van Phoneworld zullen in alle gevallen vertrouwelijk omgaan met de persoonlijke data op je apparaat. Reparaties kunnen bovendien altijd plaatsvinden met behoud van data. Geen zorgen om missende apps of foto’s na een reparatie. Na een bezoek bij Phoneworld is je toestel weer helemaal de oude.

Contact

Kom langs in een van onze vestigingen! Wij hebben locaties in Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Zwolle. De adresgegevens van onze winkels vind je hier. Woon je niet in de buurt of komt het niet uit om langs te gaan? Dan kan je je iPad voor het herstel van de homeknop naar ons opsturen. Via onze website kun je de status van de reparatie volgen. Zo weet je wanneer je iPad weer klaar is om te gebruiken!

Vrijblijvend advies nodig of een afspraak maken? Bel ons op ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail op [email protected]. Onze medewerkers staan voor je klaar en nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.