Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPad reparatie»iPad gaat niet meer aan
iPad gaat niet meer aan2019-04-29T15:14:33+01:00

iPad
gaat niet meer aan

Gaat je iPad niet meer aan? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je iPad laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPad scherm reparatie binnen 60 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPad scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPad scherm reparatie binnen 60 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPad scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPad reparatie?

iPad scherm vervangen

iPad scherm vervangen

iPad batterij vervangen

iPad batterij vervangen

iPad laadt niet op

iPad laadt niet meer op

iPad waterschade

iPad waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPad homeknop kapot

Overige iPad reparaties

iPad overige reparaties

iPad gaat niet meer aan

Heb je hem geprobeerd op te laden, maar gaat je iPad niet meer aan? Geen zorgen, de ervaren monteurs van Phoneworld weten raad! Dat je iPad niet meer aan gaat kan meerdere oorzaken hebben, maar onze opgeleide monteurs zoeken het voor je uit. We herstellen je iPad volledig! En dat tegen een lage prijs.

We hebben ruim 10 jaar ervaring in de reparatie branche, dus je kunt op ons rekenen. We bieden altijd razendsnelle service. Jouw iPad, die niet meer aan gaat, herstellen we binnen 60 minuten. In minder dan een halfuur kun je jouw iPad weer zorgeloos en als vanouds gebruiken!

Het is voor ons van belang dat jij tevreden bent. Op onze reparaties krijg je op vertoon de originele factuur altijd 6 maanden garantie. Bovendien is onze service erkend en goedgekeurd door bekende telefoonverzekeraars.

Prijzen en tarieven herstellen iPad

De kosten voor het herstellen van de iPad die niet meer aan gaat kunnen verschillen per model iPad. De kosten van het onderzoeken van de iPad bedragen €29,95. Eventuele vervolgkosten hangen af van wat de oorzaak is van dat de iPad niet meer aangaat. Een indicatie van de verschillende mogelijkheden vind je bovenaan deze pagina. Klik jouw type iPad aan, daaronder zie je de mogelijke reparaties.

Originele onderdelen

Mocht het nodig zijn om onderdelen te vervangen, dan doen wij dat altijd uitsluitend met originele onderdelen. Het gebruik van namaak onderdelen van derden wordt altijd streng afgeraden. Die gaan minder lang mee, omdat ze van slechtere kwaliteit zijn. Phoneworld garandeert haar klanten de beste kwaliteit en gebruikt daarom altijd originele onderdelen.

Eventuele oude onderdelen scheiden we en sturen we terug. Zo kunnen de materialen eruit een tweede leven krijgen in nieuwe onderdelen of toestellen. Zo is jouw reparatie minder milieubelastend! Samen dragen we bij aan een stap in de richting van een circulaire elektronicawereld.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail op [email protected]. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle zit Phoneworld wijd door Nederland verspreid. Zie hier de exacte adresgegevens van onze locaties. Toch niet in de buurt of geen tijd om langs te gaan? Dan kun je je iPad die niet meer aan gaat naar ons opsturen. Online kun je de status van het onderzoek en de reparatie volgen, zodat je weet wat er aan de hand is en wanneer hij gereed is.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.