iPad
batterij vervangen

Is de batterij van je iPad niet meer goed? Je iPad batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPad batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPad batterij reparatie binnen 60 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPad batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPad batterij reparatie binnen 60 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPad batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPad reparatie?

iPad scherm vervangen

iPad scherm vervangen

iPad gaat niet meer aan

iPad gaat niet meer aan

iPad laadt niet op

iPad laadt niet meer op

iPad waterschade

iPad waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPad homeknop kapot

Overige iPad reparaties

iPad overige reparaties

iPad batterij vervangen

Valt je iPad vaak uit onder de 50%? Moet je hem meerdere malen per dag aan de oplader leggen? Laat je verzwakte iPad accu vervangen door de opgeleide monteurs van Phoneworld! Met ruim 10 jaar ervaring in de reparatiebranche kan je op ons rekenen. We bieden snelle, betrouwbare service tegen een lage prijs.

Razendsnelle service betekent bij ons dat je voor een reparatie niet langer kwijt bent dan 60 minuten. Daarna is je iPad weer de oude en kun je hem weer naar believen gebruiken! Voor een snelle reparatie ga je naar Phoneworld!

Als je jouw huidige accu laat vervangen voor een nieuwe batterij voor je iPad, krijg je bij ons een speciale service. Zo krijg je op vertoon van de originele bon altijd 6 maanden garantie. Niet tevreden, geld terug. Onze service is bovendien erkend en goedgekeurd door nationale telefoonverzekeraars. Betrouwbare en strakke reparaties vind je bij Phoneworld.

Kosten nieuwe batterij voor je iPad

De kosten van het vervangen van je iPad batterij hangen af van het model van je toestel. Voor een vrijblijvende prijsopgave kan je contact opnemen met onze monteurs. Ben je in de buurt van een van onze vestigingen? Loop dan bij ons binnen en vraag onze monteurs naar de prijzen en mogelijkheden. Met een beetje geluk kunnen we de reparatie direct voor je uitvoeren en verlaat jij onze vestiging met een iPad die weer uren meegaat zonder deze op te laden.

Originele onderdelen

Voor het vervangen van de batterij van de iPad wordt het sterk afgeraden onderdelen te gebruiken die niet van Apple zijn. Namaakonderdelen van derden kunnen de kwaliteit beïnvloeden, waardoor ze minder lang meegaan. Daarom werken we bij Phoneworld alleen met originele onderdelen. De accu van je iPad vervangen we dus alleen voor een originele accu terug.

De groene iPad reparateur

Het is een feit dat batterijen niet goed zijn voor het milieu. Je reparatie bij Phoneworld compenseert dat! Onze reparaties zijn minder milieubelastend omdat we oude onderdelen scheiden en gescheiden terugsturen. Zo kunnen de materialen een tweede leven krijgen in nieuwe onderdelen en dragen we samen bij aan een duurzamere elektronicabranche. Laat je dus de accu van je iPad vervangen, dan wordt deze ter recycling aangeboden.

Contact

Kom langs voor een afspraak of vrijblijvend advies, of bel of mail ons. Bellen kan naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27. Mailen kan naar [email protected]. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De locaties van de Phoneworld vestigingen vind je verspreid door het land. Hierdoor is de kans groot dat er ook bij jou een vestiging in de buurt is. Laat je de iPad accu liever vervangen door deze naar ons op te sturen? Ook dat is voor ons geen probleem. Je profiteert ook dan van onze snelle service. De reparatie kun je online volgen zodat je weet wanneer je iPad weer gereed is.

Ook voor andere problemen met je iPad kun je altijd bij ons terecht. Kijk eens rond op onze website!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1222 reviews op Kiyoh