Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPad reparatie
iPad reparatie2019-03-13T14:03:44+01:00

iPad
reparatie

Is het scherm van je iPad gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPad reparatie nodig hebt? Onze ervaren monteurs maken al 10 jaar met veel plezier duizenden iPads en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPad reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

iPad scherm reparatie

iPad scherm reparatie

iPad batterij vervangen

iPad batterij vervangen

iPad gaat niet meer aan

iPad gaat niet meer aan

iPad laadt niet op

iPad laadt niet meer op

iPad waterschade

iPad waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPad homeknop kapot

Overige iPad reparaties

iPad overige reparaties

Behalve de getoonde reparaties voeren we nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPad reparatie

Scherm van je iPad gebroken, zwakke batterij of laadt hij niet meer op? Kom langs bij Phoneworld om je iPad snel en secuur te laten repareren. Naast telefoonreparaties voeren wij ook vele verschillende iPad reparaties uit. Kom langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

De reparateur met ervaring

Al ruim 10 jaar repareren wij toestellen van alle merken, zowel telefoons als tablets. Ongeacht het model van jouw iPad kan je altijd bij ons terecht voor onze snelle service. Binnen 60 minuten kunnen wij het defect van je iPad verhelpen en kun je hem weer als tevoren gebruiken. Dat is de razendsnelle service van Phoneworld. Daarnaast gaan we altijd vertrouwelijk om met je persoonlijke data. Je iPad reparatie vindt altijd plaats met behoud van je data.

Voor de reparatie van je iPad gebruiken we altijd originele onderdelen. Zeker bij het vervangen van de batterij is dat essentieel. Namaakonderdelen van derden gaan vaak minder lang mee dan de originele onderdelen. Voor een snelle en vakkundige reparatie met originele onderdelen, ga je naar Phoneworld.

Tarieven iPad reparatie

Voor een reparatie van je iPad kan je al terecht vanaf €29,95. De prijzen voor de verschillende reparaties zijn afhankelijk van het soort reparatie dat nodig is om jouw iPad weer uitstekend te laten presteren. Kom voor een indicatie van de kosten langs in een van de Phoneworld vestigingen of neem contact contact met ons op voor meer informatie.

6 maanden garantie

Met de originele factuur van de iPad reparatie krijg je bij Phoneworld altijd 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel. Bovendien is onze service erkend en goedgekeurd door bekende telefoonverzekeraars. Op Phoneworld kun je rekenen!

De groene iPad reparateur

De reparatie van jouw toestel minder milieubelastend? Ook daarvoor ga je naar Phoneworld. De oude onderdelen die na reparatie overblijven, sturen we op en bieden we gescheiden aan. De materialen hieruit kunnen worden hergebruikt in nieuwe onderdelen. Zo dragen we samen bij aan een circulaire elektronicabranche.

Contact

Kom langs voor een reparatie of advies in een van onze vestigingen, die je verspreid in het land vindt. Niet in de buurt of geen tijd om langs te komen? Stuur je iPad dan voor reparatie eenvoudig naar ons op. Via onze website kun je de reparatie volgen zodat je weet wanneer jij je iPad weer kan gebruiken.

Voor een afspraak of vrijblijvend advies kun je bellen naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of een e-mail sturen naar [email protected]. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. We staan graag voor je klaar!

Ook als je niet weet wat de oorzaak is van je defecte iPad kan je altijd bij ons langskomen. Onze specialisten onderzoeken je toestel en repareren hem ter plekke.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.