iPad reparatie hoofddorp 2018-10-18T14:27:18+00:00

iPad reparatie Hoofddorp

Een kwalitatieve iPad reparatie nabij Hoofddorp laat u uitvoeren bij PhoneWorld. Want niets is vervelender dan een iPad met een gebroken glas of waarvan de knoppen het niet meer doen. Bij gevallen van gebarsten glas kan dit zelfs zorgen voor snijwonden en glas splinters. Laat uw iPad daarom nu repareren bij PhoneWorld nabij Hoofddorp. Wij gebruiken kwalitatieve onderdelen en zorgen dat uw iPad reparatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Maak afspraak
Contact

 

Geef uw iPad een tweede leven!

Koop geen nieuwe iPad maar laat uw huidige iPad repareren. Een kapotte iPad is vaak prima te repareren en daarna kunt u weer prima gebruik maken van de iPad en alle bestanden die erop staan. Een nieuwe kopen is ook zeker niet voordeliger. Klik hieronder op uw model iPad voor de prijzen. Deze variëren per model en reparatie.

Zes maanden garantie op de reparatie

Wij geven 3 maanden garantie op de reparatie. Mocht er binnen deze termijn iets mis zijn dat mogelijk te maken heeft met het vervangende onderdeel dan wel het monteren ervan, dan kijken wij opnieuw naar de iPad zonder extra kosten.

Maak een afspraak en wordt direct geholpen!

Voordat u langs komt adviseren wij een afspraak te maken via ons reserveringssysteem. Dit is zonder registratie in te plannen en zo wordt u direct geholpen wanneer u op het gekozen tijdstip en dag voor de iPad reparatie in Hoofddorp langs komt.