fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»Huawei reparatie Zwolle
Huawei reparatie Zwolle2020-02-28T12:02:01+01:00

Huawei reparatie
Zwolle

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Een Huawei toestel? Laat ‘m repareren bij Phoneworld Zwolle

Hoe vaak zie jij iemand met een barst in het scherm rondlopen? Het lijkt eerder regel dan uitzondering. De reden hiervan is dat veel mensen geen zin hebben in hoge reparatiekosten. Daarnaast is het voor velen lastig om hun toestel te missen voor een reparatie. Helemaal als het om zakelijk gebruik gaat. Daar heeft Phoneworld wat op gevonden. Wij bieden namelijk scherpe tarieven en je bent bij ons nooit lang je apparaat kwijt. De meeste Huawei reparaties bij ons in Zwolle worden zelfs binnen het halfuur afgerond. Gaat dat ten koste van de kwaliteit? Zeker niet, want met opgeleide monteurs in dienst en de juiste technieken weten wij elk apparaat de best mogelijke behandeling en/of reparatie te geven.

Goed bereikbaar

In de binnenstad van Zwolle kun je veel geld kwijt zijn aan parkeerkosten. Sterker nog, soms moet je blij zijn als je überhaupt een parkeerplek kunt vinden. Daarom hebben we voor bezoekers met een auto een goed bereikbaar punt gekozen om langs te komen. Je kunt ons namelijk makkelijk bereiken vanaf de A28 of de N35. Daarbij hebben wij een eigen parkeerterrein met slagboom waar je geen parkeerkosten voor hoeft te betalen. Ideaal, want je wilt de kosten zo laag mogelijk houden.

Wil je in Zwolle je Huawei laten repareren en ben je van plan met het OV te komen? Ook dat is geen enkel probleem. Als je vanaf het station bus 1 pakt en bij Dokter Hengeveldweg uitstapt, ben je lopend binnen 6 minuten bij ons. Daarnaast stoppen er nog veel meer buslijnen bij deze halte. Ons adres is Dokter van Deenweg 13.

Een gratis check-up voordat we beginnen

Het is niet alleen ons doel om snel aan het werk te gaan zodat jij minder lang je toestel kwijt bent. Ook moet dit secuur gebeuren. Daarom lichten we bij Phoneworld Zwolle altijd eerst je Huawei helemaal door voordat we gaan repareren. Zo kunnen we gericht te werk gaan. We weten immers de precieze oorzaak van het defect of de schade. Andersom bekijken we altijd of schade zich altijd heeft beperkt tot slechts 1 component van het apparaat. Oppervlakkige schade aan de buitenkant is goed zichtbaar maar hoe erg is het interne werk aangedaan door een val of stoot? Die zaken halen we met een gratis vooronderzoek altijd eerst naar voren. Dat scheelt tijd en ook kunnen wij je dan garanderen dat je toestel 100% in orde is als je deze weer mee naar huis krijgt. Een Huawei reparatie in Zwolle wordt altijd doordacht uitgevoerd!

Een kwaliteitsreparatie aan je Huawei bij Phoneworld Zwolle

Er zijn veel aspecten die de reparatie van jouw Huawei in Zwolle tot een succes kunnen maken. Om te beginnen zijn mensen die verstand van zaken hebben onmisbaar. Daarom hebben wij opgeleide monteurs in dienst die eens in de zoveel tijd een bijscholing krijgen. Zij kennen de laatste gadgets en technieken als geen ander en weten die toe te passen op elk soort toestel. Van een smartphone tot een phablet en van een tablet tot een laptop. De instrumenten die zij gebruiken om jouw Huawei van binnen en buiten te bekijken zijn professioneel en gemaakt voor de kwetsbare componenten die zich in en om je toestel bevinden. Niets dan het beste gebruiken wij bij Phoneworld Zwolle zodat we de kans op een geslaagde Huawei reparatie zo groot mogelijk maken.

Een ander aspect is het gebruik van originele onderdelen. De buurman een namaakonderdeel op internet laten bestellen en installeren is waanzinnig goedkoop maar hoe goed is zo’n B-onderdeel eigenlijk? Wij hebben te vaak meegemaakt dat klanten naar ons toekomen met een defect aan een reeds geïnstalleerd namaakonderdeel. Van batterijen die snel weer slecht functioneerden tot een moederbord dat een hele verkeerde aansturing aan de componenten gaf. Het is het risico niet waard en op lange termijn zal het teleurstellend blijken. Om te voorkomen dat je binnen de kortste keren weer bij ons op de stoep staat, gebruiken wij daarom altijd originele onderdelen van de fabrikant zelf. Halen wij een component van Huawei uit je toestel tijdens de reparatie in Zwolle? Dan gaat altijd exact hetzelfde component weer terug in je apparaat. Ook afkomstig uit de fabriek van Huawei. Geen namaak dus.

Je Huawei in Zwolle laten repareren? Bewaar de factuur goed!

Een gouden tip: Het zou zomaar kunnen dat je bij een bepaalde schade dit op je inboedel- of telefoonverzekering kan verhalen. Check dit altijd goed want het kan je een hoop geld besparen. De factuur van ons is daarbij je grootste vriend want die heb je nodig als bewijs. Wij zijn erkend bij de grootste verzekeraars en na elke reparatie krijgt iedereen een factuur.

Zijn er bij je Huawei reparatie in Zwolle onderdelen in je toestel vervangen? Ook dan goed de factuur bewaren voor minstens een halfjaar. Wij geven namelijk een vernieuwde garantie van 6 maanden over de onderdelen die we voor je hebben vervangen. Mocht er dan nog onverhoopt wat zijn, dan kun je altijd bij ons terugkomen en gaan we kosteloos voor je aan de slag.

Huawei reparatie in Zwolle: kosten en tijd

Defecte batterijen, kapotte front- en backcovers, microfoons die het niet meer doen. We zien het dagelijks voorbij komen. Daarom hebben we de prijzen van dit soort standaardreparaties op onze website vermeld waar je ze kunt raadplegen. Het is echter geen uitzondering als er wat anders schort aan jouw toestel. Ook softwarefouten komen bijvoorbeeld regelmatig voor. Of wat te denken van meerdere defecte onderdelen na een waterschade? Na de gratis check-up kan de monteur je exact vertellen wat er nodig is en hoeveel dat gaat kosten. Transparant en duidelijk, daar houden we van bij Phoneworld Zwolle als jij je Huawei wilt laten repareren.

De genoemde veelvoorkomende Huawei reparaties kunnen wij in Zwolle binnen een halfuur uitvoeren. In die tijd kun je bij ons in de wachtkamer plaatsnemen waar je een leen iPad krijgt met gratis Wifi en niet te vergeten een goede bak koffie of thee. Zo kun je gewoon je zaken voortzetten terwijl je wacht. Is de reparatie gecompliceerder en duurt deze langer? Dan kunnen we ook een afspraak maken wanneer jij je toestel weer wilt op komen halen. Bij Phoneworld Zwolle houden we graag rekening met jouw planning tijdens de reparatie van je Huawei.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.