fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»Huawei reparatie Rotterdam
Huawei reparatie Rotterdam2020-02-28T12:00:28+01:00

Huawei reparatie
Rotterdam

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Huawei laten repareren in Rotterdam

Vervelend, je Huawei toestel is defect of er is wat kapot aan de buitenkant. Logisch dat je dat snel opgelost wilt hebben maar dat je niet te lang op een reparatie wilt wachten. Daarom kun je het beste naar Phoneworld komen. Als je jouw Huawei in Rotterdam laat repareren, zorgen wij dat je het toestel zo snel mogelijk weer terug hebt. De meeste standaardreparaties duren zelfs slechts een halfuur! Staat snelheid voor afraffelwerk? Dat zeker niet! Want wij hebben kundige monteurs in dienst die niet alleen snel maar ook secuur werken. Dat komt niet alleen door hun jarenlange expertise maar ook doordat wij de beste precisiegereedschappen in onze werkplaats hebben liggen. Daarmee geven we je apparaat de best mogelijke behandeling. Een Huawei reparatie bij ons in Rotterdam is altijd kwalitatief hoogstaand en zo snel mogelijk afgerond.

Goed bereikbaar in Rotterdam en omstreken

Je Huawei bij ons in Rotterdam laten repareren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kunt ons namelijk goed bereiken met de auto. Handig, als je tussen werkzaamheden door even je toestel wilt laten repareren. Je vindt ons op het bedrijventerrein Lichtenauerlaan 102-120 direct aan de A16. Wij hebben een vrij-parkeren zone dus je bent geen geld kwijt aan parkeerkosten.

Ook reizigers met het OV kunnen onze Phoneworld vestiging in Rotterdam makkelijk bereiken. De bushalte Lichtenauerlaan ligt op slechts 4 minuten lopen van ons af. Hier stoppen meerdere stadsbussen die ook van en naar het treinstation rijden. Elke werkdag kun je bij ons terecht in Rotterdam voor een Huawei toestelreparatie tussen 09:00-17:30 uur.

Phoneworld Rotterdam biedt een kwalitatieve reparatie voor je Huawei

Een snelle reparatie is niet het enige dat we je bieden. Ook de kwaliteit ervan wordt door veel klanten van ons onderschreven. Dat is ook niet gek, want onze monteurs voeren al jarenlang de meest uitlopende reparaties uit waarbij hun expertise steeds groter is geworden. Daarnaast voorzien wij hen geregeld van bijscholing. Hierbij leren ze meer over de nieuwste toestellen en technieken om apparaten op de juiste wijze te kunnen behandelen. Hierbij komt dat we ook zeer nauwkeurige instrumenten in huis hebben waar de monteurs mee werken. Dit zijn speciale gereedschappen die geschikt zijn voor de behandeling van fragiele techniek. Geen tandenborstels of rijstbakjes dus bij waterschade maar een professionele behandeling. Alleen zo is de slagingskans het grootst. Securiteit staat hoog in het vaandel tijdens een Huawei reparatie bij Phoneworld Rotterdam.

Reparatie en service gaan hand in hand bij Phoneworld. Door de juiste service te verlenen, kunnen we kosten drukken en beide partijen tijd besparen. Zo lichten wij je toestel eerst helemaal door voordat we een reparatie beginnen. Zo kunnen we de oorzaak snel vaststellen en gericht repareren. Daarnaast is een algehele doorlichting nodig om er zeker van te zijn dat je een 100% functionerend toestel van ons terugkrijgt. Kom je bijvoorbeeld binnen met een smartphone die aan de buitenkant is beschadigd door een val, dan kijken we ook de binnenkant na. Dat doen we om zeker te weten dat er niet nog andere schades zijn ontstaan. De algehele check-up is helemaal gratis en onderdeel van de service die wij bieden tijdens een Huawei reparatie in Rotterdam.

Alleen echte Huawei onderdelen bij Phoneworld

Het doel is om elk onderdeel van een apparaat te kunnen repareren. Wij komen echter vaak gevallen tegen waarbij een deel van een Huawei onherstelbaar beschadigd is of defect is geraakt. Denk maar eens aan een batterij die helemaal op is. In dat geval zijn wij genoodzaakt het onderdeel uit je toestel te vervangen. Gaat dat ten koste van de kwaliteit? Absoluut niet, want wij vervangen alleen met originele onderdelen die rechtstreeks uit de Huawei fabriek afkomstig zijn. Die componenten zijn het hoogst in kwaliteit en gaan het langst mee. Niet alleen voordeliger voor jou dus maar ook voor het milieu gezien de duurzaamheid van de onderdelen.

Wij repareren Huawei toestellen milieubewust bij ons in Rotterdam

Zelfs als een onderdeel uit je smartphone, phablet of tablet komt en compleet verloren lijkt, gooien we deze niet weg. Wij hebben een verbond met een bedrijf waar we alle defecte en beschadigde onderdelen naar opsturen. Zo kunnen de onderdelen wellicht voor recycledoeleinden worden gebruikt of kunnen kleine componenten ervan een tweede leven krijgen als deze nog goed zijn. Laat jij je Huawei repareren bij Phoneworld Rotterdam, dan kies je tegelijkertijd voor de duurzame optie!

Kosten van een Huawei reparatie in Rotterdam

Wij vinden dat transparantie ook een onderdeel van goede service is. Daarom hebben we de prijzen van de meest voorkomende reparaties bij ons op de website gezet. Het kan echter zo zijn dat je met een defect of schade zit die niet genoemd wordt op de site. Wellicht is het een softwarematige fout of een waterschade waarbij het de vraag is wat er eventueel vervangen moet worden. Linksom of rechtsom, als de monteur het probleem heeft geconstateerd, vertelt hij/zij je meteen wat er gedaan kan worden en wat de bijbehorende kosten daarvan zijn. Is het voordeliger te repareren of kunnen wij je tegen een aantrekkelijk tarief een gereviseerd model aanbieden? De monteur denkt altijd met je mee over de voordeligste oplossing en houdt rekening met jouw budget.

Geschatte tijd van een Huawei reparatie in Rotterdam

Wij gaan snel en secuur met jouw apparatuur om. Hoe snel? Meestal slechts een halfuur. Dit zijn het soort reparaties dat we geregeld uitvoeren. Mocht het zo zijn dat de schade of het defect gecompliceerder is en de monteur langer nodig heeft, dan laten we je dat meteen weten. Eventueel kun je het toestel bij ons achterlaten zodat wij tijdens de werkdag ermee aan de slag kunnen. Je data is in ieder geval bij ons in vertrouwen en we houden je gedurende de dag op de hoogte van de voortgang.

Tip: Maak een afspraak voor je Huawei reparatie in Rotterdam

Wij kunnen goed anticiperen op je komst als je van tevoren je bezoek aankondigt. Laat ons per mail ([email protected]) of telefoon (085 760 2727) weten wat de aard van de klacht(en) is. Wij kunnen dan eventueel nieuwe onderdelen voor je klaarleggen. Ook ben je dan de eerste die aan de beurt is als je bij ons binnenstapt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.