fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»Huawei reparatie Amsterdam
Huawei reparatie Amsterdam2020-02-28T11:58:45+01:00

Huawei reparatie
Amsterdam

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Huawei laten repareren in Amsterdam

Ben jij in het bezit van een Huawei toestel dat dringend gerepareerd moet worden? In Amsterdam vind je Phoneworld. Wij zijn experts in het repareren van allerlei soorten telefoons, phablets en tablets. Onze kundige monteurs weten ze op de juiste manier door te lichten, uit elkaar te halen, te repareren en eventueel onderdelen ervan te vervangen. Alles om jou weer een goed werkend Huawei toestel in handen te geven binnen afzienbare tijd. Voor een kwalitatieve Huawei reparatie kom je naar Phoneworld Amsterdam.

Goed bereikbaar

Amsterdam staat er niet om bekend de makkelijkst bereikbare stad te zijn en ook de parkeergelegenheid laat vaak te wensen over. Daarom hebben we ervoor gekozen een vestiging in Amsterdam-Oost te openen. Dit deel van de stad is via snelweg A10 (afslag Watergraafsmeer) gemakkelijk te bereiken. Ook wilden we het mogelijk maken dat je gratis kunt parkeren als je langskomt. Daarom kun je onder de Vomar Supermarkt iets verderop in de straat gratis je auto voor 2 uur lang parkeren. Aangezien een Huawei reparatie in Amsterdam vaak niet langer dan een halfuur duurt heb je ruim de tijd zonder extra kosten te maken.

Zowel het Amstelstation als het Muiderpoort treinstation bevinden zich op een kwartier lopen van Phoneworld. Ook kun je vanaf daar weer talloze trams en stadsbussen pakken die bij ons voor de deur stoppen. Het adres van onze vestiging is Middenweg 28.

Wij repareren Huawei toestellen kwalitatief bij Phoneworld Amsterdam

In ons Amsterdamse filiaal is alles aanwezig om jouw Huawei toestel kwalitatief te repareren. De monteurs die wij in dienst hebben, zijn geen beginnelingen. Sterker nog, ze voeren reeds jaren achter elkaar reparaties uit aan allerlei soorten toestellen. Daarnaast worden zij regelmatig bijgeschoold over de nieuwste technieken en gereedschappen.

Die gereedschappen zijn niet geheel onbelangrijk. Het zijn precisie-instrumenten die nodig zijn om fragiele techniek, zoals jouw Huawei apparaat, zo goed mogelijk te behandelen. Het vraagt een hoge mate van securiteit om een toestel uit elkaar te halen en om componenten te onderzoeken/vervangen. Ga daarom niet naar de eerste de beste reparateur maar vertrouw ons je toestel toe. Bij ons is er de grootste kans op succes. Een Huawei reparatie is bij Phoneworld Amsterdam altijd zeer betrouwbaar.

Voordat de reparatie begint, maak je eerst kennis met onze uitgebreide service. Dat betekent niet alleen een lekkere kop koffie bij binnenkomst en gratis Wifi. Ook lichten wij je Huawei eerst helemaal door alvorens de reparatie begint. Enerzijds kunnen we dan gericht te werk gaan wat tijd en kosten scheelt. De oorzaak van een schade/defect is dan met zekerheid verholpen. Anderzijds kunnen we uitsluiten of er niet meerdere onderdelen zijn aangedaan van je toestel. Dit is bijvoorbeeld weleens het geval met waterschade. De check-up van je Huawei is helemaal gratis en zit inbegrepen bij de reparatie bij ons in Amsterdam.

Phoneworld Amsterdam repareert je Huawei alleen met originele onderdelen

Een kapot/defect onderdeel repareren is altijd het voornaamste doel, ook met het oog op duurzaamheid. Helaas zijn er weleens onderdelen die onherstelbaar beschadigd zijn, neem bijvoorbeeld een gebroken scherm. In dat geval zijn wij genoodzaakt een nieuw scherm op je toestel te zetten. Is dat een goedkoop namaakscherm? Zeker niet, wij werken uitsluitend met echte Huawei onderdelen. Merkonderdelen zijn van hoge kwaliteit en gaan veel langer mee. Voor jou betekent het dat als je van ons een nieuw onderdeel krijgt, dat dit weer lang mee zal gaan. Ook boet je nooit in op kwaliteit.

Heb jij je Huawei toestel bij ons in Amsterdam laten repareren? Dan krijg je altijd een factuur van ons mee. Die kun je gebruiken om eventueel bij je verzekering een claim in te dienen in het geval van schade. Bewaar de factuur zeker nog een halfjaar. Dit is namelijk tevens een garantiebewijs voor als we onderdelen hebben vervangen. Mocht er dan nog wat met het onderdeel onverhoopt blijken te zijn, dan kun je altijd naar ons terugkomen. Wij gaan dan kosteloos voor je aan de slag.

Milieubewust

Mocht het voorkomen dat we een of meerdere onderdelen uit je toestel halen, dan doen wij ons best om deze een tweede leven te geven. Wij sturen alle defecte, beschadigde en kapotte onderdelen op naar een bedrijf dat zich toelegt op recycling. Hoe erg een component ook is aangedaan, het is altijd mogelijk een klein deel hiervan nog her te gebruiken. Kies je dus voor een Huawei reparatie in Amsterdam, dan kies je milieubewust.

Kosten van een Huawei reparatie in Amsterdam

Wij hebben standaardprijzen vastgesteld voor de meest voorkomende reparaties, die vind je op de website. Toch zijn er gevallen die hier buiten kunnen vallen. Denk aan een waterschade, een softwarematige fout of als er meerdere componenten vervangen moeten worden. De kosten kunnen dan altijd hoger, of juist lager uitvallen. Na de gratis check-up laten we je dan ook weten wat je op de factuur kunt verwachten. Jij hebt dan nog altijd de touwtjes in handen om anders te beslissen. Wij willen graag transparant zijn en onze monteurs denken graag met je mee over de voordeligste oplossing. Een Huawei reparatie bij Phoneworld Amsterdam verloopt altijd eerlijk en met volledige transparantie.

Geschatte tijd

Op onze website staat de geschatte tijd die staat voor de standaardreparaties, dit is vaak 30 minuten. Gaat het echter om een gecompliceerde schade of een apart defect, dan hebben onze monteurs hoogstwaarschijnlijk langer dan een halfuur nodig voor de reparatie. Ook dat laten we je weten na de check-up. Wij houden altijd rekening met jouw planning, zo kun je bijvoorbeeld altijd je toestel achterlaten en later weer ophalen. Wij houden je dan op de hoogte van de voortgang van de reparatie.

Tip: Maak een afspraak voor je Huawei reparatie in Amsterdam

Ons magazijn ligt bomvol met originele Huawei onderdelen die ingezet kunnen worden bij vervanging. Mocht er echter veel vraag zijn, dan kunnen we weleens uitverkocht zijn. Als je daarom laat weten per mail [email protected] of per telefoon 085 760 2727 dat je langskomt, dan leggen wij alles voor je klaar. Bij binnenkomst word je dan direct door een monteur opgevangen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.