fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»Huawei reparatie Alkmaar
Huawei reparatie Alkmaar2020-02-28T11:57:05+01:00

Huawei reparatie
Alkmaar

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Een Huawei reparatie in Alkmaar

Zit jij met een Huawei toestel dat dringend gerepareerd moet worden? In Alkmaar vind je Phoneworld. Wij zijn een snelle, betrouwbare reparateur van allerlei soorten toestellen. Bij ons vind je de beste monteurs die jouw Huawei een snelle en kwalitatieve behandeling geven. Een reparatie die nooit te lang duurt of onderdelen nodig die vervangen moeten worden? Kom naar ons toe. Wij werken vlug, secuur en bieden de beste service tegen een aantrekkelijk tarief.

Goed bereikbaar

Als je snel wilt zijn, dan is bereikbaarheid een belangrijke factor. Daarom kun je jouw Huawei laten repareren in Alkmaar op industrieterrein Oudorp. We hebben voor die locatie gekozen omdat deze vlakbij de N242 ligt en zat parkeergelegenheid biedt, helemaal gratis. Wij staan elke werkdag van 09:00-17:00 uur voor je klaar op de Einthovenstraat 1 in Alkmaar.

Je vindt bushalte Saturnusstraat bij ons om de hoek. Bij die halte stoppen meerdere buslijnen die van en naar het station van Alkmaar rijden. Ook OV-reizigers kunnen ons daarom gemakkelijk bereiken!

Je Huawei met kwaliteit laten repareren bij Phoneworld Alkmaar

Voordat er ook maar sprake is van een reparatie, gaan we eerst gericht op zoek naar de oorzaak van het probleem aan je Huawei. We willen bijvoorbeeld zeker weten dat het de batterij is die op is voordat we die vervangen in plaats van een simpele softwarefout. Of wat dacht je van een kapotte backcover terwijl er intern ook schade schuilgaat? Om te voorkomen dat je met een ogenschijnlijk gerepareerd toestel naar buiten loopt terwijl er nog van alles mis is, doen we een algehele check-up. Deze is onderdeel van de service, dus helemaal gratis.

Snel, voordelig en kwalitatief. Dat omschrijft wel aardig de reparatie die wij aan je Huawei uitvoeren in Alkmaar. Kwaliteit is belangrijk omdat toestellen van tegenwoordig fragiele techniek hebben die met een hoge mate van securiteit behandeld moet worden. Geen huis-, tuin- en keukenoplossingen dus maar precisie-instrumenten die door onze kundige monteurs worden gebruikt om jouw apparaat te behandelen.

In Alkmaar repareren we alleen met originele Huawei onderdelen

Veel reparateurs weten de kosten te drukken door namaakonderdelen online te bestellen en die in je apparaat te plaatsen. Op het eerste gezicht lijkt de reparatie dan succesvol maar je zal merken dat de kwaliteit van het vervangen onderdeel snel achteruit holt. Met name als je praat over batterijen of complexere technische onderdelen, dan is namaak in plaats van goedkoop duurkoop. Daarom hebben wij ervoor gekozen altijd originele onderdelen als vervanging te gebruiken. Moet jouw accu verwisseld worden? Dan krijg je een originele Huawei batterij terug in je toestel. Geen concessies aan kwaliteit dus.

Kwaliteit betekent ook duurzaamheid. Niet alleen echte onderdelen zijn daarom belangrijk als je jouw Huawei bij ons in Alkmaar laat repareren. Ook is het reparatieproces zelf ingericht met oog op het milieu. Mocht er daarom een defect of kapot onderdeel uit jouw smartphone, phablet of tablet komen, dan wordt die altijd opgestuurd voor recycledoeleinden. Zo kunnen kleinere componenten langer meegaan en eventueel weer gebruikt worden in andere toepassingen.

Kosten van een Huawei reparatie in Alkmaar

Het is fijn om te weten wat de prijs is als je bij ons in Alkmaar je Huawei laat repareren. Dat ligt helemaal aan het soort reparatie. Gaat het om een kleine softwarefout of zijn er zelfs meerdere componenten die vervangen moeten worden na een waterschade? De prijzen van de reparaties die wij het vaakst uitvoeren, worden op de site vermeld. Staat de aard van jouw klacht er niet bij? Dan kun je ons een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar 085 760 2727 voor advies. Ook ben je altijd welkom om langs te komen in het filiaal. Onze monteur zal je toestel onderzoeken en meteen transparant in het kostenplaatje zijn. Zo weet jij waar je aan toe bent en kun je beslissen wat je wilt doen met je toestel.

Hoe lang duurt een Huawei reparatie in Alkmaar?

Ook dat is sterk afhankelijk van het soort reparatie dat wij uitvoeren. De kans is sowieso groot dat je direct geholpen wordt bij binnenkomst. Daarna duren de meeste standaardreparaties slechts een halfuur. Wil je er 100% zeker van zijn dat je meteen als eerste aan de beurt bent? Ook dan loont het om eerst een mail te sturen of ons een belletje te geven. Wij hebben dan de tijd om de juiste onderdelen voor je klaar te leggen. Ook zal een monteur je dan direct helpen als je komt binnenlopen. Mochten we je toestel langer moeten houden, dan denken we graag mee in de planning. We houden je ook altijd up to date over de voortgang. Een Huawei reparatie zal bij ons in Alkmaar altijd in de planning passen!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.