Huawei P9
reparaties

Is het scherm van je Huawei P9 kapot of beschadigd? Of laadt je Huawei P9 niet meer goed op? Of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Huawei P9 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Huawei P9 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Huawei P9 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Huawei P9 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Huawei P9 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Huawei P9 reparatie

De Huawei P9 is een echte premium smartphone met een indrukwekkende Leica camera. Daarom kun je het beste bij Phoneworld zijn voor een reparatie, want wij maken alleen gebruik van originele Huawei-onderdelen. Voor reparaties aan je Huawei P9 toestel, ben je Phoneworld ook altijd voordelig uit. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met smartphone reparatie en onderhoud, met een grote deskundigheid en specialisatie in merk onderdelen.

De Huawei P9 heeft een bijzondere Leica AG camera. Hierdoor maakt de telefoon werkelijk fantastische foto’s. Dit betekent ook dat het een onderdeel is waarbij je absoluut zorg moet dragen dat het goed vervangen wordt.

Het voordeel van merkonderdelen is dat de reparatie van je Huawei P9 ook duurzaam is. Door onze deskundige service hoef je niet bij ons terug te komen en kan je direct na de reparatie weer genieten van je toestel. We geven op elke reparatie 6 maanden garantie.

Veel voorkomende Huawei P9 reparaties

De grootste kans op schade ontstaat wanneer je jouw toestel laat vallen of als hij nat wordt. Een scherm kan van een kleine val al barsten en waterschade is natuurlijk helemaal verraderlijk bij een telefoon. Daarom staat op de werkplaatsen van Phoneworld een speciaal apparaat dat gemaakt is om je gegevens te redden van waterschade, inclusief je foto’s, filmpjes, e-mails en contacten. In veel gevallen kunnen wij je bij waterschade dus goed van dienst zijn. Hieronder vind je een prijslijst met veel voorkomende toestelproblemen;

  • Reparatie van scherm – €99,90
  • Reparatie van batterij – €39,90
  • Onderzoek en schoonmaak na waterschade – €49,95

Staat je probleem er niet bij? Dan kunnen we je meestal toch wel helpen. Neem gewoon contact met ons op voor meer informatie.

Heb je een nieuw scherm nodig?

Verreweg de meest voorkomende reparatie is het vervangen van een Huawei P9 scherm. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iedereen laat zijn of haar telefoon weleens vallen. Hierdoor kan je scherm barsten. Naast het feit dat een gebroken het zicht belemmert, kan het ook zijn dat de beeldkwaliteit er op achteruit gaat. Deze problemen kunnen verholpen worden door je Huawei P9 scherm te laten vervangen.

Waarom je smartphone repareren bij Phoneworld?

Wij geloven dat je tijd, net als je telefoon waardevol is. Daarom zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent met de reparatie van je Huawei P9. Doorgaans duurt een reparatie 30 tot 60 minuten. In uitzonderlijke gevallen, wanneer een onderdeel niet op voorraad is, zou de het iets langer kunnen duren voordat je toestel is gemaakt. Je wordt hier tijdig over geïnformeerd.

Naast de goedkeuring door verzekeraars, geven we bij Phoneworld ook nog een 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparaties. Nieuwe val- of waterschade niet inbegrepen, uiteraard. Wij hebben veel vertrouwen in onze deskundige en professionele monteurs. Dus als er een probleem of een vraag is, dan nodigen we je graag uit om langs te komen of om contact op te nemen! Voor elke reparatie van je Huawei P9 weten wij wel een oplossing.

Huawei P9 garantie

Wij bieden 6 maanden garantie op elke reparatie van je Huawei P9. Dit geldt uiteraard niet voor nieuwe glas- en valschade.

Contact

Voor het maken van een afspraak of een vraag, bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Als je in de buurt bent bij een van onze vestigingen, aarzel dan niet om binnen te lopen. Wij gaan zo snel mogelijk met uw toestel aan de slag.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh