Huawei P8
reparaties

Is het scherm van je Huawei P8 kapot of beschadigd? Of laadt je Huawei P8 niet meer goed op? Of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Huawei P8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Huawei P8 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Huawei P8 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Huawei P8 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Huawei P8 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Huawei P8 reparatie

De Huawei P8 is inmiddels een betrouwbaar gezicht in de ‘smartphone stal’ van Huawei. Het toestel is van zeer hoge kwaliteit en omdat het toestel al wat jaren bestaat is inmiddels ook al veel bekendheid en wijsheid ontstaan onder smartphone service verleners over wat er zoal kan slijten en breken.

Phoneworld heeft al ruim 10 jaar ervaring met smartphone reparatie en heeft ondertussen al heel wat Huawei toestellen onder handen genomen. Voor het repareren van je Huawei P8 ben je bij ons dus zeker aan het juiste adres. Wij gebruiken enkel originele Huawei onderdelen. Onze monteurs repareren je toestel in slechts 30 tot 60 minuten!

Voor een goede en snelle service laat je Huawei P8 telefoon repareren bij Phoneworld. Wij zijn overtuigd van onze service waardoor wij je 6 maanden garantie geven op de uitgevoerde reparaties.

Veel voorkomende Huawei P8 reparaties

De meest voorkomende Huawei P8 reparaties zijn het vervangen van een beeldscherm nadat het toestel is gevallen en het redden van een toestel na waterschade. Op de werkplaats hebben we de beschikking over een speciaal apparaat dat gericht is op het redden van een toestel met waterschade en het waarborgen van gegevens. Hieronder treft u een prijslijst met de meest voorkomende Huawei P8 klachten:

  • Scherm reparatie (LCD) – €79,90
  • Batterij vervangen – €39,90
  • Waterschade: onderzoek en schoonmaak van telefoon – €49,95

Heb je een nieuw scherm nodig?

Een van onze veel uitgevoerde reparatie is het vervangen van het Huawei P8 scherm. Het scherm is toch wel een van de meest belangrijke onderdelen van je toestel, omdat het zeer veel verschillende functies vervult. Het is niet alleen een scherm, maar ook bijvoorbeeld een toetsenbord. Bij ons kun je jouw Huawei P8 scherm voordelig laten vervangen. We gebruiken alleen officiële Huawei schermen, waardoor je telefoon weer dezelfde beeldkwaliteit zal hebben als toen je hem uit de doos haalde.

Waarom je smartphone repareren bij Phoneworld?

Phoneworld gelooft dat een reparatie niet enkel een lapmiddel is, maar een legitieme manier om de levensduur van je telefoon aanzienlijk te verlengen. Al ruim 10 jaar houden we ons bezig met smartphone service en reparatie, waardoor we veel ervaring hebben in het uitvoeren van diverse reparaties. Dit proberen we toe te passen op elke telefoon, elke reparatie, elke klant.

Doordat we gebruik maken van originele Huawei onderdelen, kan je er gegarandeerd van van uit gaan dat je reparatie zo duurzaam mogelijk is. Laat je jouw batterij vervangen, dan zal de Huawei-batterij net zolang meegaan als de batterij in een gloednieuwe telefoon. Zo geldt dit ook voor de originele Huawei-schermen en ook voor de Huawei-camera’s.

Tot slot werken we snel en efficiënt. We willen niet teveel van uw tijd in beslag nemen. Een reparatie van uw Huawei P8 duurt doorgaans 30 tot60 minuten. Duurt het langer, dan informeren we jeer netjes over.

Huawei P8 garantie

Wij bieden 6 maanden garantie op elke reparatie van je Huawei P8. Dit geldt uiteraard niet voor nieuwe glas- en valschade.

Contact

We zijn bereikbaar op 085 – 760 27 27 en het e-mailadres [email protected]

Voor vragen en reparaties kun je ook altijd bij ons binnenlopen. De monteur kan je meestal snel helpen. Mocht je toch even moeten wachten, dan staat de koffie klaar!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh