Huawei P20
reparaties

Is het scherm van je Huawei P20 kapot of beschadigd? Of laadt je Huawei P20 niet meer goed op? Of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Huawei P20 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Reparaties

€189,90
€49,95
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Huawei P20 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Huawei P20 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Reparaties

€189,90
€49,95

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Huawei P20 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Huawei P20 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Huawei P20 reparatie

De P20 is dé premium telefoon van Huawei. Om er zeker van te zijn dat je het meeste haalt uit dit prijzige toestel, is het aan te raden om je toestel door een deskundige te laten repareren als er een mankement is. Phoneworld is een expert op het gebied van smartphone onderhoud en reparatie en helpt je graag bij het verlengen van de levensduur van je telefoon.

Wat voor reparatie er ook nodig is voor je Huawei P20 toestel, wij weten er raad mee. Onze monteurs zijn zeer deskundig en werken ook nog eens razendsnel. Het herstellen van je Huawei P20 duurt doorgaans niet meer dan 30-60 minuten. Wij zijn ons bewust van het belang van je tijd en willen je niet te lang laten wachten. Daarom zijn onze werkplaatsen zo goed als mogelijk bevoorraad, zodat een monteur meteen met je toestel aan de slag kan en je niet hoeft te wachten op de levering van een onderdeel.

Tarieven van veel voorkomende Huawei P20 reparaties

Wat zijn de problemen waarvoor je bij ons terecht kan? In elk geval zijn wij meesters in het vervangen van Huawei P20 schermen (v.a. €189,90) en het opvangen van waterschade (v.a. €49,95).

Op de werkplaatsen hebben we een speciaal apparaat dat in veel gevallen nog je telefoon kan redden en waardevolle data kan conserveren. Aarzel dus niet om bij waterschade ons op te bellen. We gaan kijken of we je foto’s, berichten, contactgegevens, video’s, e-mails weer boven water kunnen halen.

Daarnaast kan je voor bijna alle andere klachten aan je toestel bij ons terecht. Zie de lijst hieronder om te zien wat voor Huawei P20 reparaties het meest voorkomen en hoeveel het ongeveer kost.

  • Batterij die niet meer goed oplaadt of snel leegloopt
  • Gebarsten scherm
  • Gebarsten achterkant
  • Slechte beeldkwaliteit
  • Camera stelt niet meer goed scherp
  • Het toestel reageert niet meer

Heb je een nieuw scherm nodig?

Phoneworld heeft ruim 10 jaar ervaring met smartphone onderhoud en reparatie. In al die jaren hebben we ontdekt dat het vervangen van gebarsten schermen de meest voorkomende reparatie is. Het glazen scherm is nou eenmaal het meest kwetsbare en meest zichtbare onderdeel van je telefoon. Zelfs van een kleine valpartij kunnen barstjes ontstaan.

Ook in het vervangen van een Huawei P20 scherm is Phoneworld een expert. Wanneer onderdelen op voorraad zijn, kun je verwachten dat de klus binnen 30 tot 60 minuten geklaard is. Voor de reparatie gebruiken we een origineel Huawei P20 scherm van dezelfde hoogwaardige beeldkwaliteit als je van Huawei zelf gewend bent.

Waarom je smartphone repareren bij Phoneworld?

Phoneworld gelooft in duurzame reparaties, ook voor je Huawei P20. Dit is beter voor het milieu, en zorgt er ook voor dat je zoveel mogelijk waar voor je geld krijgt. Een smartphone is nu eenmaal een dure investering en het is goed als je zo lang als mogelijk met je smartphone kan doen. Om die reden werken wij alleen maar met originele kwaliteitsonderdelen en streven we ernaar reparaties zo netjes mogelijk af te werken. Op die manier hoef je dus niet steeds terug te komen voor nazorg of aanvullende reparaties.

We zijn goedgekeurd door verzekeraars en geven zelf 6 maanden garantie op elke reparatie. Je kan dus probleemloos je Huawei P20 reparatie bij ons laten doen. Niet tevreden? Dan lossen we het voor je op!

Contact

Weet je niet zeker wat er aan de hand is met je telefoon? Of heb je vragen over tarieven? Bel gerust naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

ben je in de buurt? Kom dan langs in een van onze vestigingen!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh