Huawei
reparatie

Is het scherm van je Huawei gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Huawei reparatie nodig hebt? Onze ervaren monteurs maken al 10 jaar met veel plezier duizenden Huawei toestellen en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Huawei reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kies je toestel

Huawei nexus 6p reparatie - PhoneWorld

Nexus 6P

Huawei P20 Lite reparatie - PhoneWorld

Huawei P20 L

Huawei P20 reparatie - PhoneWorld

Huawei P20

Huawei p10 lite reparatie - PhoneWorld

Huawei P10 L

Huawei p10 reparatie - PhoneWorld

Huawei P10

Huawei P9 lite reparatie - PhoneWorld

Huawei P9 L

Huawei P9 lite reparatie - PhoneWorld

Huawei P9

Huawei P8 lite reparatie - PhoneWorld

Huawei P8 L

Huawei P8 reparatie - PhoneWorld

Huawei P8

Staat je toestel er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Huawei reparatie

Huawei toestellen zijn vaak scherp geprijsd, maar desondanks toch van zeer goede kwaliteit. Wij leveren eenzelfde soort service: wij werken alleen met originele Huawei onderdelen, maar proberen dit zo voordelig mogelijk te brengen. Phoneworld heeft al ruim 10 jaar ervaring met smartphone service en reparatie. Voor elk probleem ben je bij ons aan het juiste adres.

Je Huawei toestel kan je bij ons laten repareren. Meestal is een herstel binnen 30 tot 60 minuten volbracht. Je bent dus niet je halve dag kwijt met het regelen van een reparatie. Onze monteurs zijn deskundig en professioneel en we geven je bovendien 6 maanden garantie op elke reparatie.

Veel voorkomende Huawei reparaties

Veel voorkomende problemen zijn waterschade of valschade. Als het scherm van je Huawei toestel gebroken is, zetten we er zo een nieuwe op. Voor waterschade hebben we op de werkplaats een speciaal apparaat staan die gemaakt is om je Huawei toestel te herstellen van de vochtschade. Bij Phoneworld voeren we alle reparaties uit met het behoud van je data.

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor andere reparaties. Bijvoorbeeld:

  • Toestel reageert niet meer
  • Slecht of geen beeld
  • Batterij is heel snel leeg
  • Batterij laadt heel langzaam op
  • Kapotte camera

Heb je een nieuw scherm nodig?

Een reparatie die we heel vaak uitvoeren op de Huawei is het vervangen van het scherm. Maakt niet uit om welke variant het gaat:

Het scherm is het visitekaartje, toetsenbord en televisie van je Huawei telefoon in een. Het is dan ook zonde als er barsten in zitten. Barsten in het scherm vergroot ook de kans op waterschade als het buiten regent. Wacht niet te lang en laat je het scherm van je Huawei telefoon vandaag nog bij ons repareren!

Waarom je smartphone repareren bij Phoneworld?

Phoneworld staat voor kwalitatief hoogwaarde smartphone service en onderhoud. Wij geloven dat een netjes afgewerkte reparatie een mooie manier is om de levensduur van je smartphone te verlengen. Met onze ruim 10 jaar ervaring, ben je voor een reparatie aan je telefoon bij Phoneworld aan het juiste adres.

Bij Phoneworld proberen we alle onderdelen op voorraad te hebben, waardoor de reparatie aan jouw telefoon direct uitgevoerd kan worden. Je hoeft niet lang te wachten. We voeren de reparatie uit in 30 tot 60 minuten.

Voor de reparatie van Huawei toestellen gebruiken we alleen originele merk onderdelen. Dit is belangrijk, omdat er een hoop namaak op de markt is. De goedkopere onderdelen zijn misschien voordeliger, maar gaan ook veel sneller weer stuk. Met authentieke onderdelen gaat je reparatie ook veel langer mee. Kies je voor ons, dan kies je voor de originele Huawei kwaliteit.

Huawei garantie

Wij bieden 6 maanden garantie op elke reparatie van je Huawei telefoon. Dit geldt uiteraard niet voor nieuwe glas- en valschade.

Contact

Je kan contact met ons opnemen via de telefoon 085 – 760 27 27 of per e-mail [email protected].

Ben je toevallig in de buurt? Kom binnen en praat met een van onze monteurs over uw kapotte telefoon. Gegarandeerd dat hij er raad mee weet en u kan adviseren.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh