Home > Covid 19

Covid 19

Corona virus

Uiteraard treft Phoneworld ook haar maatregelen m.b.t. het Corona virus. Hieronder leggen wij uit hoe wij te werk gaan.

Openingstijden

Onze filialen zijn geopend tijdens onze reguliere openingstijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij dit uiteraard laten weten.

Onze voorzorgsmaatregelen

Aangezien smartphones en iPads een bron van besmetting zijn kiezen wij ervoor maatregelen te nemen. Met deze maatregelen hopen wij verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

  • Onze medewerkers zullen geen handen schudden. Uiteraard begroeten wij u wel met een glimlach. Wij verzoeken ook om minimaal 1.5 meter afstand te houden.
  • Elk filiaal heeft op de balie een fles isopropyl alcohol met doekjes staan. Wij verzoeken u om uw eigen apparaat eerst te ontsmetten voordat wij deze in ontvangst nemen.
  • Na de reparatie ontsmetten wij uw toestel nogmaals voordat wij deze teruggeven. Voordat u gaat pinnen zullen wij de betaalterminal ook ontsmetten.
  • Heeft u gezondheidsklachten zoals verkoudheid, hoesten of koorts dan verzoeken wij u het toestel op te sturen naar ons filiaal.
  • Wij verzoeken u om zoveel mogelijk per PIN of creditcard te betalen. Indien het niet anders kunt u ook contant betalen.

Met bovenstaande maatregelen hopen wij de verspreiding van het Corona virus te beperken. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.