Join het Phoneworld team!

Phoneworld is onderweg om het grootste reparatie netwerk van Nederland te worden. Ons doel is om iedereen in Nederland te helpen met een kapotte smartphone, tablet, laptop of computer zo snel mogelijk weer onderweg te laten gaan met zijn of haar favoriete apparaat. We hebben inmiddels al meer dan 100.000 klanten geholpen in de afgelopen 10 jaar!🚀

Handigheid en vooruit denken voor onze klanten zijn de kernwaardes van Phoneworld. Samen met onze klanten bouwen we elke dag naar een hoger niveau. We veranderen super snel, so adapt and learn! Ben jij er klaar voor om bij het Phoneworld team te komen?

solderen
moederbord-tetris

Werken bij Phoneworld

Bij Phoneworld vinden we het belangrijk dat jij voldoende ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Als opkomende speler in de smartphone reparatie branche moet je continue bijleren over de nieuwste tips and tricks binnen onze markt. Wij geven je hiervoor graag de ruimte, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je bij ons jezelf kan zijn, zodat je op jouw manier kunt doorontwikkelen binnen onze branche met onze kernwaardes.

Onze kernwaardes

Bij Phoneworld vinden we het belangrijk dat we repair goed en snel oplossing voor onze klant, met onze klanten kunnen we verder bouwen naar een hoger niveau. Omdat wij nogal nauwkeurig werk uitvoeren liggen fouten op de loer. Wanneer er een keer iets fout gaat is een goede en juiste oplossing belangrijk, niet alleen voor ons maar juist voor de klant. Op die manier kunnen we samen de grootste van Nederland worden.

🙌 – Belangrijk dat klanten fan van ons worden

🔍 – Nauwkeurig te werk gaan is belangrijk

💡 – Omarm veranderingen

🤝 – Ga verantwoordelijk met je klanten om, je hebt tenslotte een van hun belangrijkste devices in je handen

🚀 – Blijven ontwikkelen

Onze banen:

Bekijk onze vacatures

[wpforms id="22807" title="false" description="false"]