Telefoonverzekering afsluiten? | Verzeker u bij PhoneWorld 2018-01-22T12:51:07+00:00

Telefoonverzekering

Vandaag de dag kunnen we ons bijna geen leven meer voorstellen zonder mobiele telefoon. Het is dan ook veel meer geworden dan alleen onze telefoon. Het is onze mp3-speler, wekker, foto- en videocamera, agenda, zakcomputer en noem het allemaal maar op. Dan is het natuurlijk heel vervelend als er wat met uw telefoon gebeurt! Daarom kunt u het beste uw telefoon verzekeren, zodat de kosten gedekt worden als uw geliefde gsm iets overkomt. Zo voorkomt u dat u in één keer honderden euro’s moet neertellen voor reparatie of een nieuw toestel!

Voordelen van uw telefoon verzekeren

Een telefoonverzekering sluit u gemakkelijk af via onze website. Dit kan tot een jaar na aanschaf van uw toestel. Het maakt hierbij niet uit of u het toestel via een abonnement heb gekregen of dat u het toestel los hebt gekocht.

Een telefoonverzekering brengt veel voordelen met zich mee. In de meeste gevallen is het zeker de moeite waard uw telefoon te verzekeren!

Verspreid door heel Nederland zitten verschillende reparatiepunten waar u terecht kunt als uw toestel iets mankeert. Hier zal u zo snel mogelijk geholpen worden, zodat u uw telefoon maar zo kort mogelijk hoeft te missen. En doordat uw telefoon verzekerd is, kost dit u niets!

Ook is het mogelijk om uw telefoon te verzekeren tegen diefstal. Dit is een extra verzekering. Zo weet u zeker dat u in alle gevallen geholpen wordt. Want als uw toestel gestolen is, krijgt u gewoon een nieuwe!

Heeft u nog geen telefoonverzekering afgesloten? Dit kan u ook ná een reparatie bij PhoneWorld doen! De enige voorwaarde om uw telefoon te verzekeren is dat uw toestel niet ouder dan één jaar mag zijn.

Telefoonverzekering afsluiten

Als u overtuigd bent van de voordelen van een telefoonverzekering bij PhoneWorld, kunt u online uw verzekering afsluiten! Dit kunt u doen door naar de Verzekering afsluiten pagina te gaan.

Zie ook: Smartphone verzekering