Telefoon en tablet reparatie
voor Apple, Samsung en meer

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken, je batterij niet meer goed, je home knop kapot of heb je een ander probleem waardoor je een reparatie aan je toestel nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier duizenden toestellen en repareren ook graag  jouw apparaat. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kies je soort reparatie

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Backcover reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Behalve schermen en moederborden repareren of batterijen, home knoppen en microfoons vervangen, voeren we nog meer reparaties uit zoals het repareren van de behuizing, speakers, volumetoetsen, aan/uit schakelaar en trilfunctie en we kunnen je toestel ook ombouwen naar een andere kleur. Kies voor deze reparaties de categorie ‘Overige reparaties’.

Telefoon en tablet reparatie

Net middenin je favoriete serie, valt je tablet ineens uit! Dit is natuurlijk balen, want dit betekent dat je jouw tablet niet meer goed kunt gebruiken. Vaak ligt dit probleem aan de batterij en is er een tablet reparatie nodig. Bij Phoneworld kunnen wij gemakkelijk en snel de reparatie voor je uitvoeren.

Het komt ook vaak voor dat een telefoon of tablet valt en dat het scherm hierdoor breekt. In veel gevallen is het noodzakelijk om het scherm zo snel mogelijk te laten repareren, omdat eigenlijk niemand meer zonder zijn of haar smartphone kan. Ook deze telefoon reparaties doen wij dagelijks. Je kan bij ons terecht voor diverse merken en modellen. De reparaties van smartphones of tablets doen wij ook nog eens supersnel, met originele onderdelen en tegen een scherpe prijs.

Naast het vervangen van een batterij of vervangen van een kapot scherm, voeren wij ook nog tientallen andere reparaties uit aan mobiele telefoons of tablets. Om het probleem vast te stellen voeren wij altijd een kort onderzoek uit, waardoor wij een diagnose kunnen stellen en je hierna vaak direct weet waar je aan toe bent.

Kosten

De kosten voor het repareren van je telefoon of tablet lopen uiteen en zijn onder andere afhankelijk van het merk, model en de soort reparatie die er uitgevoerd moeten worden. Voor vaststelling van het probleem en een indicatie van de kosten kan je terecht in een van onze vestigingen. Wil je direct weten wat het jou gaat kosten? Kijk dan op de product specifieke pagina’s. Je vindt deze pagina’s bovenaan. Staat jouw merk, model, probleem of prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of mail naar support@phoneworld.nl.

Garantie

Bij Phoneworld worden de tablet en telefoon reparaties uitgevoerd door opgeleide monteurs. We maken bij de reparaties gebruik van originele onderdelen. Door de ruim 10 jaar ervaring betekent dit dat wij een constante kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten en zorgen wij ervoor dat je toestel altijd weer naar behoren werkt. Onverwachts toch niet tevreden? Dat vinden wij natuurlijk heel vervelend en wij doen er alles aan om dit te voorkomen. Standaard geven wij daarom 6 maanden garantie op alle reparaties.

Waarom kiezen voor Phoneworld?

Een kapotte telefoon of tablet is erg vervelend vooral omdat veel mensen er afhankelijk van zijn. Je wilt je toestel daarom snel weer werkend hebben. Maar kies je ervoor om dit zelf te doen, laat je dit doen door de ‘’telefoondokter’’ op de hoek of kies je voor een professionele telefoon reparatie door Phoneworld? Wij adviseren je om er altijd voor te kiezen je toestel te laten maken door een gespecialiseerd bedrijf zoals Phoneworld. Zo weet je zeker dat je toestel op een juiste manier wordt gerepareerd met originele onderdelen en dat je telefoon ook blijft functioneren.

Phoneworld.nl krijgt een 9.2/10 uit 1077 reviews op Kiyoh