fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.2/10 uit 1278 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»Telefoon reparatie Zwolle
Telefoon reparatie Zwolle2020-05-15T14:06:37+01:00

Telefoon reparatie
Zwolle

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Zwolle

Heb je een telefoon reparatie in Zwolle nodig? Kom dan naar Phoneworld. Wij bieden zowel online, telefonisch als in onze fysieke vestigingen onze vertrouwde service en kwaliteit aan. Als je naar Zwolle komt om je telefoon te laten repareren, dan kun je ervan op aan dat je snel geholpen wordt en dat er altijd service op maat aangeboden wordt. Ook voor een iPhone reparatie Zwolle kan je bij ons terecht. Elke werkdag tussen 09:00 en 17:30 uur kan je bij ons in Zwolle binnen lopen als je een kwalitatieve telefoon reparatie nodig hebt.

Goed bereikbaar

Top dat ervoor kiest om je iPhone reparatie in Zwolle uit te laten voeren. Nu is het natuurlijk ook wel fijn als je ons makkelijk kunt vinden en dat je gratis kunt parkeren. Daar hebben wij uiteraard aan gedacht. Mocht je met de auto komen, dan kun je ons makkelijk bereiken vanaf de A28 of de N35. Onze Phoneworld vestiging in Zwolle bevindt zich net buiten de binnenstad. Waardoor je niet alleen makkelijk naar ons toe rijdt, ook kun je op ons eigen parkeerterrein parkeren, net voorbij de slagboom. Je kunt je vervolgens via de intercom bij de receptie melden. Ons bezoekadres is Dokter van Deenweg 13, 8025BP in Zwolle.

Ook gebruikers van het openbaar vervoer kunnen uiteraard bij ons hun telefoon in de Zwolse vestiging afleveren ter reparatie! Vanaf het station van Zwolle kun je bus 1 nemen om vervolgens bij halte Dokter Hengeveldweg uit te stappen. Vanaf daar duurt het nog 6 minuten om ons te voet te bereiken. Dit is overigens niet de enige bus die op deze halte stopt. Ook stadsbussen 7, 11, 29, 40, 70, 166, 167 en 664 doen deze halte aan. Genoeg wegen die dus naar Phoneworld Zwolle leiden!

Kwalitatief laten repareren

Complexiteit

De complexiteit van het interne werk van een smartphone wordt nogal eens onderschat. Zelf aan een smartphone sleutelen is dan ook een absolute afrader. Ten eerste is het moeilijk om de oorzaak van een defect op te sporen. Ten tweede is de kans groot dat je bepaalde onderdelen beschadigt. Kom je voor je telefoon reparatie naar Zwolle, dan staan onze specialisten van Phoneworld voor je klaar. Onze monteurs zijn al jarenlang gespecialiseerd in het repareren van telefoons. Daarnaast wordt er niet alleen snel, maar ook secuur aan je telefoon gewerkt. Zo sta je snel weer buiten en weet je zeker dat je iPhone reparatie in Zwolle op de best mogelijke manier is gerepareerd.

Vooronderzoek

Vervolgens voeren onze specialisten een vooronderzoek uit aan je toestel. Voordeel voor jou is dat dit vooronderzoek helemaal gratis is. Dit doen wij om gericht en snel te kunnen werken. En dat levert jou heel snel een gefixte telefoon op! In het vooronderzoek wordt bekeken wat het probleem of defect aan je telefoon veroorzaakt. Of het nu om softwareproblemen, een defect scherm of een kapotte knop gaat, wij komen erachter. Zodra we klaar zijn met de diagnose, weet jij wat we kunnen doen, hoe we dit gaan doen en wat het kostenplaatje is. Geen poespas en gekke verrassingen bij een telefoon reparatie in Zwolle! Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere telefoon reparatie in Zwolle voeren we razendsnel en professioneel uit.

Originele onderdelen

Telefoon reparateurs schieten als paddenstoelen uit de grond. Er worden helaas te vaak kosten gedrukt bij de meeste particulieren en bedrijven op het gebied van telefoon reparaties. Dit wordt onder andere gedaan door goedkope onderdelen in te kopen ter vervanging van kapotte onderdelen. Op die manier is een reparatie misschien op het eerste gezicht goedkoop en geslaagd. Echter zien we vaak dat niet lang daarna het onderdeel weer een defect oplevert. Bij Phoneworld doen wij niet aan lapmiddelen. Wij plaatsen bij telefoon reparaties in Zwolle altijd originele onderdelen terug in je telefoon. Zo weet je zeker dat je telefoon na een iPhone reparatie in Zwolle, is voorzien van nieuwe onderdelen. De waarde en de duurzaamheid van je telefoon blijven daarmee intact. Wist je trouwens dat je ook nog eens garantie krijgt op deze originele vervangen onderdelen? Altijd goed het bonnetje bewaren dus.

Experts en originele onderdelen zijn de zaken waar wij mee werken bij een telefoon reparatie in Zwolle. Daarbij zetten wij ons ook in voor het milieu. Zo worden defecte onderdelen niet zomaar weggegooid, maar worden ze gescheiden van ander afval. Op die manier kunnen de componenten ter recycling worden aangeboden.

Kosten en tijd

Een kapotte telefoon is hartstikke vervelend, maar toch proberen wij er het beste van te maken als jij langskomt om je telefoon te laten repareren in Zwolle. De koffie staat voor je klaar en ook mag je gratis gebruik maken van ons Wifi-netwerk gedurende het wachten tijdens je telefoon reparatie Zwolle. Omdat wij veel originele onderdelen op voorraad hebben liggen, kunnen de meeste reparaties bij ons binnen een halfuur voltooid worden. Mocht het een complexere reparatie betreffen, dan stellen we je hiervan op de hoogte. Jij bepaalt de planning en wij houden daar rekening mee.

Op onze website vind je een lijst met prijsindicaties voor verschillende reparaties. Is het in jouw geval zo dat er meerdere onderdelen vervangen moeten worden, dan zijn we altijd transparant over de kosten. Na het vooronderzoek bespreken we dan ook precies wat we geconstateerd hebben, wat we hieraan kunnen doen en wat de uitgaven voor je telefoon reparatie zullen zijn. Wij overleggen altijd en zijn eerlijk en transparant over onze prijzen. Daarom kun je van ons geen verrassingen verwachten, maar wel een kwalitatieve telefoon reparatie tegen een eerlijke prijs.

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.2/10 uit 1278 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.