Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Zwolle
Telefoon reparatie Zwolle2021-07-22T21:14:06+01:00

Telefoon reparatie
Zwolle

Telefoon reparatie nodig in Zwolle nodig? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Zwolle

Woon jij in het oosten van het land en ben je op zoek naar een betrouwbare smartphonereparateur? Dan is Phoneworld Zwolle absoluut een uitkomst voor je! Onze monteurs hebben een jarenlange staat van dienst en weten met professionele gereedschappen jouw toestel de best denkbare behandeling te geven. Als je een telefoonreparatie in Zwolle uit laat voeren, ben je snel geholpen en ben je altijd verzekerd van originele onderdelen tegen een scherp tarief. Milieubewust laten repareren? Wij vinden dat net zo belangrijk als jij als je jouw telefoon laat repareren bij ons in Zwolle. Zo wordt altijd geprobeerd de onderdelen die eventueel uit je toestel komen een tweede leven te geven. Laat je dus bijvoorbeeld een telefoon schermreparatie bij Phoneworld Zwolle uitvoeren, dan wordt er altijd gekeken of de frontcover nog gerecycled of gedowncycled kan worden.

Waarom wij vinden dat jij jouw telefoon moet repareren?

Een nieuw toestel aanschaffen met de gaafste features is aanlokkelijk. Maar wat als je tot €500,- in een jaar kan besparen als je even wat langer met je huidige toestel doet? Neem bijvoorbeeld een batterij reparatie die wij voor je kunnen uitvoeren bij Phoneworld Zwolle. Met een kleine investering krijg je een originele, nieuwe batterij in je toestel waardoor je weer jaren vooruit kunt. En mocht je jouw telefoon willen doorverkopen, dan staat het altijd beter als je toestel 100% goed werkt. Met andere woorden: bij de doorverkoop krijg je een mooi bedrag waarmee je een nieuw toestel kan bekostigen. Ideaal toch?

Langer je bestaande toestel gebruiken is niet alleen voor jezelf voordeliger. Als we met zijn allen de e-waste tegen willen gaan, dan is het belangrijk om zo lang mogelijk bestaande materialen te blijven gebruiken. Omdat wij de juiste monteurs in dienst hebben die je telefoon helemaal kunnen reviseren, is het mogelijk de gebruiksduur van je toestel met jaren te verlengen. Hierdoor wordt er minder elektronisch afval gecreëerd en hoeven er ook minder nieuwe toestellen te worden geproduceerd wat de uitstoot vermindert.

Telefoonscherm reparatie

Sommige merken zoals bijvoorbeeld Samsung, hebben de schermen van hun smartphones nu zo in het toestel geïntegreerd dat het moeilijk is deze te vervangen. Voorbeelden hiervan zijn de Samsung a50 schermreparatie, de Samsung a70 schermreparatie en de Samsung a40 schermreparatie. Heb jij een gebarsten telefoonscherm? Balen, maar niet getreurd. Phoneworld kan van zowel oude als nieuwe smartphone modellen het scherm vervangen! Wanneer wij jouw telefoon repareren zal je al snel merken dat je veel langer doet met een telefoon. Jouw smartphone voelt alsof deze net uit de winkel komt en is veel meer waard wanneer je deze weer wil doorverkopen.

Kom je voor een telefoonscherm reparatie naar Phoneworld Zwolle, dan kun je ervan op aan dat we met onze professionele precisie-instrumenten zo nauwkeurig mogelijk werken. Wij garanderen dan ook dat je bij ons de hoogste kans van slagen hebt op een succesvolle telefoonscherm reparatie. In Zwolle lopen alleen de beste monteurs die geschoold zijn en al jarenlang actief zijn in telefoonreparaties.

Laad de batterij van je telefoon niet meer op?

Gelukkig is een batterij iets eenvoudiger om te vervangen. Wat wel belangrijk is, is dat je dezelfde kwaliteit geniet als je ooit gewend was van een nieuwe batterij. Daarom zetten wij alleen originele batterijen terug in de toestellen. Of je nu voor een iPhone, Samsung of Huawei telefoonbatterij reparatie in Zwolle langskomt, je krijgt er altijd een echte batterij voor terug.

Zoals je leest, alleen originele onderdelen bij een telefoonreparatie in ons Zwolse filiaal. Of je nu voor een batterij, back- of frontcover of oorspeaker komt. En minstens zo belangrijk: je krijgt van ons een vernieuwde garantie van een halfjaar over het vervangen onderdeel. Altijd goed de factuur bewaren dus als je een telefoonreparatie bij Phoneworld Zwolle hebt laten uitvoeren.

Tip! Soms vallen bepaalde telefoonschades onder de inboedelverzekering. Check dus even of je niet oververzekerd bent als je een speciale telefoonverzekering afsluit. Overigens kun je met de factuur die je van ons krijgt altijd terecht bij de grote verzekeraars om een claim in te dienen. Nog een voordeel van een Phoneworld factuur dus!

Hoe werkt een telefoonreparatie bij Phoneworld Zwolle?

Wij willen snel en doelgericht te werk gaan zodat jij met een toptoestel weer de deur uitloopt. Hoe we dat doen? Door eerst je smartphone helemaal gratis door te lichten bij binnenkomst. Zo kunnen we er namelijk achter komen waar de klacht aan je toestel vandaan komt en bij de oorzaak aanpakken. Daarnaast is dit belangrijk om nevenschades uit te sluiten. Denk maar eens aan waterschade waarbij meerdere onderdelen aangetast kunnen zijn. Het vooronderzoek is standaard en gratis inbegrepen als je een telefoonreparatie in Zwolle laat uitvoeren.

Even snel je telefoonreparatie in Zwolle regelen

Snelheid is key als je veel gebruikmaakt van je smartphone. Je wilt dan ook niet te lang je toestel kwijt zijn en als deze gerepareerd wordt, moet het niet te lang duren. Helemaal terecht! Daarom raden we je aan even op <a href=”https:// www.phoneworld.nl/afspraak-stap-2-5-zwolle/”>deze pagina</a> een afspraak in te plannen. Wij kunnen dan eventueel benodigde onderdelen voor je klaarleggen en je wordt direct door een monteur geholpen als je binnenloopt. Zo hoeft een standaardreparatie slechts een halfuurtje te duren.

Wij vinden het belangrijk dat jij niet onnodig op onkosten wordt gejaagd als je bij ons in Zwolle je telefoonreparatie laat uitvoeren. Dat zie je niet alleen in de scherpe tarieven en de transparantie van onze prijzen maar ook in randzaken. Zo hebben wij voor een locatie in Zwolle gekozen die zowel met het OV als met de auto gemakkelijk bereikbaar is. Wij bevinden ons op de Dokter van Deenweg 13. Omdat wij een eigen parkeerterrein met slagboom hebben, kun je gratis parkeren.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.