Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Enkhuizen
Telefoon reparatie Enkhuizen2021-07-22T21:09:31+01:00

Telefoon reparatie
Enkhuizen

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je telefoon of tablet naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon kapot gegaan?

De kans dat je iPhone stuk gaat, zit al in een klein hoekje. In sommige gevallen valt het defect van je telefoon onder de garantie voorwaarden en hoef je je niet heel veel zorgen te maken over de kosten die erbij komen kijken. Je hoeft alleen je telefoon uit Enkhuizen te laten repareren bij Phoneworld. Onze reparaties zijn goedgekeurd door verzekeraars. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

In de meeste gevallen kan je iPhone gerepareerd worden. Zo kan het zijn dat je een barst heb in je scherm wat goed vervelend kan voelen, je camera die kapot is, waardoor je geen mooie foto’s meer kunt nemen, je batterij niet meer goed werkt, waardoor je iPhone zo weer leeg is. Of je microfoon die het niet meer doet, waarbij het lastig is een gesprek te kunnen volgen met een van je vrienden. Soms heeft een telefoon z’n beste tijd gehad, maar dat betekent nog niet dat je meteen een nieuwe telefoon hoeft aan te schaffen. Zelf opzoek gaan naar de juiste hulp voor de reparatie van jou iPhone uit Enkhuizen kan lastig zijn vanwege de vele mogelijkheden en aanbiedingen. Maar voor een reparatie van je telefoon uit Enkhuizen, hoef je niet ver te zoeken. In een van onze landelijke vestigingen helpen we je graag. De reparatie van je iPhone uit Enkhuizen is vaak binnen 30 minuten geregeld.

Professionaliteit en originele producten

Wanneer je bij ons binnenkomt zorgen wij ervoor dat je iPhone kort wordt onderzocht door onze opgeleide monteurs om de schade vast te stellen. Zij zullen hierna beslissen of verder onderzoek nodig is voor de reparatie van jou iPhone uit Enkhuizen. Onze monteurs werken alleen met originele onderdelen, zodat we de beste kwaliteit voor jou kunnen bieden. Het nadeel van namaak onderdelen is dat de kwaliteit vaak te wensen overlaat, waardoor er meer kans is op krassen en nieuwe barsten in het scherm of afname van de waterbestendigheid. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Databehoud en garantie

Bij Phoneworld zorgen onze monteurs ervoor dat wanneer je bij ons je iPhone uit Enkhuizen laat repareren ook je data veilig wordt gesteld. Zodat je thuis niet al je data van te voren van je iPhone hoeft af te halen, voordat je iPhone gerepareerd wordt. Daarnaast bieden we 6 maanden garantie bij het behoud van de originele bon, dus zorg dat je deze niet kwijt raakt. Mocht het nou toch zo zijn dat je merkt dat er wat aan de hand is met je iPhone? Twijfel dan niet en kom dan zo snel mogelijk langs, zodat wij voor jou het probleem kunnen oplossen. Mocht het niet lukken om meteen langs te komen of ben je te druk, dan kan je ook een afspraak inplannen via onze website.

Kosten

Bij Phoneworld kan je meteen terecht voor de reparatie aan je iPhone, ook als je uit Enkhuizen komt. Je vindt de Phoneworld vestigingen namelijk verspreid door het land, waardoor er altijd wel een vestiging in de buurt is. De monteurs helpen je graag bij het vinden van een oplossing voor jouw reparatie aan je toestel. Ze kunnen je ook, na een korte analyse, informeren over de kosten. Gunstig voor jou, want zo weet je meteen waar je aan toe bent. Overigens is de analyse van jouw toestel helemaal gratis.

Contact

Telefoon reparatie in Enkhuizen nodig?

De locaties van onze vestigingen vind je hier. Woon je niet in de buurt of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Stuur je toestel dan veilig naar ons op. Je toestel kun je online volgen via onze website. Je krijgt te zien wanneer hij ontvangen is en wanneer hij weer gereed is.

Advies nodig of een afspraak maken? Bel ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze experts staan altijd voor je klaar!

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.