Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Ede
Telefoon reparatie Ede2021-07-22T21:08:51+01:00

Telefoon reparatie
Ede

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

telefoon reparatie uit Ede

Er zijn talloze problemen op te noemen waardoor je telefoon niet meer werkt en gerepareerd moet worden. Je iPhone is gevallen, hierdoor is je scherm gebarsten en het glas is zover gebroken dat het niet fijn is voor je vingers. Een scherm dat niet meer werkt of de touch functie die het niet meer doet. Een kapotte dockconnect of een software fout. Vervelende, maar veelvoorkomend problemen, die Phoneworld gelukkig snel en vakkundig voor je op kan lossen. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Een van de meest voorkomende problemen is een defect of kapot scherm. Dit kan veroorzaakt worden door een val of bijvoorbeeld een software- of hardware fout. De symptomen die we vaak zien zijn;

  • Beschadigd of gebarsten scherm
  • De iPhone vanzelf apps of typt automatisch
  • De iPhone heeft strepen in het beeld
  • Je kunt geen apps meer aantikken
  • Gedeelte van het scherm is zwart of verkleurd

Naast de stress die je hebt van een defect aan je telefoon, heb je vaak ook nog eens weinig tot geen tijd om je telefoon weg te brengen of te moeten zoeken naar de beste hulp voor jou iPhone reparatie uit Ede. Gelukkig hoef je bij jou in de buurt niet heel lang te zoeken! Je kan altijd bij Phoneworld terecht voor iPhone reparaties. Dit bespaart je een hoop kosten die je kwijt zou zijn voor de aanschaf van een nieuw toestel.

Professionaliteit en garantie

Wanneer je bij ons langskomt zorgen we ervoor dat er als eerst een onderzoek wordt gedaan. Hierbij zullen onze monteurs je iPhone controleren. Zodra bekend is wat het defect aan je iPhone veroorzaakt kunnen onze monteurs gericht de reparatie van je iPhone uit Ede voor je uitvoeren. De reparatie van je telefoon uit Ede wordt altijd gedaan door onze professionele monteurs, die ruim 10 jaar ervaring hebben in het repareren van telefoons. Op alle reparaties die we uitvoeren, krijg jij op vertoon van de originele factuur maar liefst 6 maanden garantie. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Onderdelen

Phoneworld streeft ernaar om jouw iPhone uit Ede naar tevredenheid te repareren. We werken daarom alleen met hoogwaardige onderdelen. Hiermee borgen we de kwaliteit van je toestel en zorgen we ervoor dat je de kwaliteit geniet, die je ook had voor de reparatie. De onderdelen die na reparatie overblijven, gooien we niet weg. We bieden deze onderdelen gescheiden aan waardoor ze gerecycled kunnen worden. We denken dus ook nog eens aan het milieu!

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van wat er gerepareerd moet worden aan je iPhone. Deze kosten kunnen dan ook zeer uiteen lopen, van het vervangen van de batterij of het scherm tot aan het vervangen van het moederbord. Voor een vrijblijvende prijsopgave en de mogelijkheden van een reparatie kan je terecht in een van onze vestigingen. De monteurs helpen je graag bij de oplossing van jouw probleem. Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op via ons landelijk nummer 085 – 760 27 27 of per e-mail [email protected].

Het is uiteraard ook mogelijk om zonder afspraak langs te komen bij een van onze vestigingen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.