Telefoon reparatie Breukelen 2018-10-19T12:22:19+00:00

Telefoon reparatie Breukelen

PhoneWorld Breukelen is de reparatiespecialist. Wij hebben kennis en vele jaren ervaring. Alle merken smartphones, tablets en laptops. Elke telefoon reparatie gebeurt met de best verkrijgbare onderdelen door gecertificeerde vakmensen. En u krijgt een garantie op de reparatie van maar liefst drie maanden.

Maak afspraak
Contact

 

PhoneWorld nooit ver van u vandaan

PhoneWorld vindt u overal in Nederland. Handig dat u er naar toe kunt rijden en niet lang hoeft te wachten. U bent snel weer mobiel. U kunt uw smartphone, tablet of laptop ook opsturen. In dit geval ontvangt u bericht als hij klaar is, meestal binnen vier werkdagen. U ontvangt deze zonder verzendkosten voor het retour sturen weer terug.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Telefoon reparatie binnen 30 minuten

PhoneWorld Breukelen is klantgericht; wij kennen geen lange wachttijden. Op deze site maakt u een afspraak, vaak al de dag van vandaag. Onze profs zitten voor u klaar. Normaal gesproken is uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd. U hebt tijd voor een gratis kop koffie of de krant.

Makkelijk en efficiënt: de afspraak

Bij PhoneWorld Breukelen bent u altijd meteen aan de beurt. Uiteraard op afspraak. Simpele problemen zijn binnen 30 minuten verholpen. Ingrijpende problemen kunnen meer tijd vergen. Vermeld wat u denkt of weet, dat het probleem is. Kunnen wij ons voorbereiden. Tijdens de telefoon reparatie controleren we uw hele toestel en maken het schoon.

Maak hier uw afspraak

Reserveer hier uw ‘klaar-terwijl-u-wacht’ afspraak, geef aan om welk apparaat het gaat en bepaal de dag en het uur.

Of stuur uw apparaat op

Geen tijd om langs te gaan? Verstuur uw telefoon gratis via ons antwoordnummer. Hebt u zich eerder als klant aangemeld? Log dan in. Nog niet aangemeld? Registreer u dan eerst.

De slimme smartphoneverzekering

Kijk op onze smartphone verzekering pagina. Met deze verzekering geniet u van dezelfde service maar hoeft u bij een telefoon reparatie niet te betalen. PhoneWorld heeft bovendien een landelijk netwerk, waardoor u in geval van nood uw mobiele telefoon snel weer in handen hebt.

Zie ook: Telefoon reparatie