Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Amersfoort
Telefoon reparatie Amersfoort2021-07-22T21:06:35+01:00

Telefoon reparatie
Amersfoort

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Amersfoort

Onze mobiele telefoon gebruiken we overal voor, voor werk en privé. Een appje, een belletje, een email, internet. Hij is bijna niet meer weg te denken. Als hij stuk is lijkt je leven dan ook even stil te staan. Om binnen de kortste keren weer in de lucht te zijn, laat je jouw telefoon repareren bij Phoneworld. Niet eindeloos wachten tot je telefoon terug komt van de fabrikant en je toestel dan nog niet helemaal functioneert zoals je zou willen. Met de super snelle service van Phoneworld zorgen we ervoor dat jouw telefoon binnen een half uur weer gemaakt is. En jij de deur uitloopt met een toestel dat als nieuw is! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Door het landelijk dekkende netwerk kan je ook voor een telefoon reparatie uit Amersfoort bij ons terecht. Wij zijn al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van telefoon en tablet reparaties. Wat voor reparatie je ook hebt, groot of klein, een nieuwe toestel of juist een oudere. Het maakt onze specialisten niet uit. Zij hebben een zeer goede vakkennis, waardoor de reparaties professioneel en deskundig wordt uitgevoerd. In veel gevallen kunnen de specialisten de reparatie direct voor je uitvoeren, zodat jij binnen een half uur weer buiten staat met een goed werkende telefoon.

Kosten

Ons kosten model is transparant, daar houden we van. Geen hoge onverwachte kosten, waar je niet op had gerekend. De kosten zijn afhankelijk van het soort reparatie, het merk en het model van de telefoon. In een kort onderzoek stellen we vast wat er aan jouw telefoon uit Amersfoort gerepareerd moet worden en geven je meteen een indicatie van de kosten. De specialisten gaan aan de slag met de reparatie van je toestel, zodra jij akkoord geeft. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Snel en vakkundig

Bij Phoneworld hebben we de materialen voor de veel uitgevoerde reparaties op voorraad. Hierdoor kunnen wij jou een supersnelle service bieden en hoef je nooit lang te wachten tot je telefoon weer gemaakt is. De specialisten maken bij de reparaties, dus ook die van jou uit Amersfoort, gebruik van de juiste tools en gereedschappen. Je kan ervan uit gaan dat jouw telefoon de beste behandeling krijgt. We werken bij de reparatie enkel met originele onderdelen. Voordeel voor jou, je toestel behoud zijn waarde en na de reparatie is jouw telefoon weer als nieuw! Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

De reparaties die Phoneworld uitvoert zijn goedgekeurd door verzekeraars. Dus heb je een telefoonverzekering en wil je de schade verhalen op je verzekering? Kom dan langs bij Phoneworld. De specialisten helpen jou naast het repareren van je toestel ook bij het indienen van een schadeclaim.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.