Telefoon reparatie Amersfoort 2018-01-22T12:50:58+00:00

Telefoon reparatie in Amersfoort

De telefoon reparatie Amersfoort service van PhoneWorld is een professioneel servicepunt zoals u dat mag verwachten. Wij hebben in de afgelopen jaren veel kennis opgebouwd als het gaat om het repareren van telefoons. Alle merken smartphones, tablets en laptops worden in Amersfoort gerepareerd. Elke telefoon reparatie gebeurt met de best verkrijgbare onderdelen door gecertificeerde vakmensen. En u krijgt een garantie op de reparatie van maar liefst 90 dagen.

Maak afspraak
Contact

 

PhoneWorld Amersfoort is goed bereikbaar

PhoneWorld vindt u overal in Nederland. Onze winkel in Amersfoort is goed bereikbaar per auto en OV. U kunt er naar toe rijden en hoeft niet lang te wachten. U bent snel weer mobiel. U kunt uw smartphone, telefoon of tablet ook gratis opsturen. In dit geval ontvangt u bericht als hij klaar is, meestal binnen vier werkdagen.

Telefoon reparatie binnen 30 minuten

PhoneWorld Amersfoort is klantgericht; wij kennen geen lange wachttijden. Op deze site maakt u een afspraak, vaak al de dag van vandaag. Onze profs zitten voor u klaar. Normaal gesproken is uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd. U hebt tijd voor een gratis kop koffie of de krant.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Maak vandaag uw afspraak

Reserveer uw ‘klaar-terwijl-u-wacht’ afspraak, geef aan om welk apparaat het gaat en bepaal de dag en het uur.

Of stuur uw apparaat op

Geen tijd om langs te gaan? Verstuur uw telefoon gratis via ons antwoordnummer. Hebt u zich eerder als klant aangemeld? Log dan in. Nog niet aangemeld? Registreer u dan eerst.

Zie ook: Telefoon reparatie