(TIP) Telefoon reparatie Rotterdam – 30 min service 2017-03-10T09:27:54+00:00

Telefoon reparatie Rotterdam

Sinds 2009 voert onze PhoneWorld telefoon reparatie Rotterdam service reparaties uit aan alle grote merken telefoons. We waren een van de eerste in deze (smart)phone reparatie markt en hebben door de jaren veel kennis opgebouwd en apparatuur aangeschaft. Ga niet naar de eerste beste reparatie winkel maar kom naar een echt reparatie bedrijf. Bij ons in Rotterdam bent u zeker van kwaliteit tegen een goede prijs.

Apple iPhone & Samsung Galaxy reparatie

De meest verkochte en gebruikte smartphones zijn natuurlijk Apple iPhone en Samsung Galaxy. Voor deze smartphones gebruiken we hoogwaardige (originele) kwaliteit onderdelen. Hierbij krijgt u natuurlijk garantie en voor zeldzame gevallen dat het toch niet te maken is omdat het iets anders blijft te zijn niet goed geld terug garantie. Dit laatste komt gelukkig nagenoeg niet voor want we kunnen vrijwel alle telefoons repareren in Rotterdam.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
Lever uw toestel vandaag nog in voor onze Telefoon reparatie Rotterdam service. Bij een gebroken scherm voor een Apple iPhone reparatie kan dit binnen 30 minuten worden uitgevoerd.