Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Audio IC reparatie
Audio IC reparatie2021-07-20T13:25:05+01:00

Audio IC reparatie

Is het scherm van je telefoon gebroken, je batterij niet meer goed, je home knop kapot of heb je een ander probleem waardoor je een reparatie aan je toestel nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier duizenden toestellen en repareren ook graag  jouw apparaat. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Behalve schermen en moederborden repareren of batterijen, home knoppen en microfoons vervangen, voeren we nog meer reparaties uit zoals het repareren van de behuizing, speakers, volumetoetsen, aan/uit schakelaar en trilfunctie en we kunnen je toestel ook ombouwen naar een andere kleur. Kies voor deze reparaties de categorie ‘Overige reparaties’.

Audio IC reparatie

Weet jij wat een audio ic chip is? Het zal niet direct een belletje doen rinkelen maar de defecten zullen je vast bekend voorkomen. Degene met wie je aan de telefoon zit, hoort je niet of slecht. De telefoon herkent de aansluiting met een hoofdtelefoon niet waardoor het geluid door de speakers blijft komen. Geluid wordt niet opgenomen bij het maken van een filmpje, Siri of Voice Assistant werken niet omdat ze geen geluid registreren of de luidspreker werkt niet. Het is een greep uit de hoeveelheid klachten die een defecte audio ic chip kan veroorzaken. Bij Phoneworld kunnen wij een audio ic reparatie in een handomdraai uitvoeren en ben je direct van de klachten af. Blijf daarom niet te lang doorlopen en laat tijdig je telefoon nakijken. Dat voorkomt een hoop irritatie en je smartphone is daarna weer 100% functioneel. Een audio chip reparatie komt vaak voor bij de iPhone 7, iPhone 8 en iPhone XS.

Oorzaken

Het hoeft niet zo te zijn dat de audio chip defect is als je bovenstaande klachten ervaart. Vaak zit de oorzaak er namelijk in dat de chip is losgeraakt van het bord waar deze op gelast zit binnenin je telefoon. Hoe dit kan gebeuren? Je hebt de telefoon een keer laten vallen of je draagt deze vaak in je achterzak. De telefoon gaat dan licht buigen en maakt dat de chip los springt. Denk je dat het niet vaak voorkomt? Houd je smartphone eens horizontaal en kijk hoe recht deze nog loopt. Met name zeer dunne modellen zoals de iPhone 7 (Plus) en de iPhone X krijgen geregeld met dit defect te maken. Geen nood, want een audio ic reparatie is zo uitgevoerd.

Oplossing

Of de audio ic chip nu defect is of losgeraakt is, bij Phoneworld hebben we het zo voor je opgelost. Bij een audio ic reparatie maken we de telefoon open en bekijken we met een microscoop wat de klachten veroorzaakt aan je telefoon. Eventueel vervangen we de audio ic chip door een origineel nieuw exemplaar of lassen we de huidige weer terug aan het bord vast. Dit werk wordt alleen door onze ervaren monteurs uitgevoerd met de beste precisietools.

Kosten audio ic reparatie

In elke telefoon bevindt zich een audio ic chip. Afhankelijk daarvan lopen de kosten uiteen per model. Daarnaast is het de vraag of de audio ic chip vervangen moet worden of dat een audio ic reparatie voldoende is. Heb jij herkenbare klachten aan je smartphone en wil je weten wat de kosten kunnen zijn als je bij Phoneworld langskomt voor een reparatie? Bel dan 085 760 2727 of stuur een mailtje naar [email protected]. Wij helpen je graag verder en voorzien je van het beste advies. Het is voor ons belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent en we zijn dan ook altijd transparant in de kosten. Geen verrassingen achteraf en alleen een voordelige, kwalitatieve reparatie wat je bij Phoneworld kunt verwachten.

Kwalitatief en snel een audio ic reparatie

Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Je kunt er dus zeker van zijn dat de monteur die je telefoon behandelt, kundig en precies is. Doordat een audio ic reparatie een precair werkje is, hebben we alleen de beste precisiegereedschappen in huis waarmee we dergelijke reparaties uitvoeren. Als je bij een van onze vestigingen binnenloopt, ben je vaak al binnen het halfuur geholpen. Kom je op afspraak, dan ligt alles voor je klaar en kunnen we je direct vertellen hoe lang de audio ic reparatie/vervanging gaat duren. Wij stellen alles in het werk om jou weer snel van je smartphone te kunnen laten genieten.

Kwalitatief betekent bij ons ook duurzaam. Bij het vervangen van de audio ic chip krijg je dus altijd een originele audio ic chip terug in je toestel. Daarnaast werken wij duurzaam tijdens een audio ic reparatie. Mochten we een onderdeel uit je telefoon halen, dan gooien we dit niet zomaar weg. We zamelen kapotte en defecte onderdelen in om deze vervolgens ter recycling aan te bieden. De keuze voor Phoneworld is dus niet alleen een kwalitatieve, goedkope keuze. Ook is het een bewuste keuze.

Garantie op de audio ic reparatie

Raadzaam is om altijd je factuur minstens een halfjaar na de audio ic reparatie/vervanging te bewaren. Je krijgt van ons namelijk in die zes maanden een garantie op het onderdeel en op de reparatie zelf. Mocht er onverhoopt wat loos zijn na de reparatie, dan kun je met de factuur altijd terugkomen. Wij gaan dan direct voor je op zoek naar het probleem en lossen het meteen gratis op.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.