Tablet verzekering | Verzeker uw tablet bij PhoneWorld 2018-01-22T12:51:07+00:00

Tablet verzekering

De techniek ontwikkelt zich steeds verder. Waar we vroeger alles met de computer of de laptop deden, maken we nu steeds meer gebruik van tablets. Prachtige apparaten, maar wel prijzig! Helemaal als u extra kosten maakt doordat uw tablet beschadigd of zelfs totaal defect is. Het is slim om dit te voorkomen en daarom is er de optie om een tablet verzekering af te sluiten.

Verzeker nu uw smartphon

Voordelen van een tablet verzekering

Onderhoud aan tablets is vaak erg duur. Door een tablet verzekering bij PhoneWorld af te sluiten, zorgt u er gelijk voor dat u van deze kosten zelf geen last hebt. Uw tablet verzekering dekt deze kosten immers.

Het afsluiten van een tablet verzekering is tot een jaar na aanschaf van uw tablet mogelijk. Zorg dus wel dat u er op tijd bij bent als u een verzekering af wilt sluiten. Zodra uw tablet verzekerd is, hoeft u zich nergens meer druk om te maken. Mocht uw tablet iets overkomen, regelen wij samen met u de afhandeling.

Deze afhandeling gaat erg gemakkelijk. Door het hele land zitten reparatiepunten waar u terecht kunt. Kijk even welk reparatiepunt voor u het dichtst in de buurt zit en lever daar uw tablet in. Daar zullen ze ervoor zorgen dat uw tablet zo snel mogelijk weer gebruiksklaar is en u weer verder kunt gaan alsof er nooit iets gebeurd is.

Buiten onze gewone tablet verzekering om, is er ook de mogelijkheid om een speciale diefstalverzekering af te sluiten. Zo weet u zeker dat u altijd goed zit! Want wat er ook met uw tablet gebeurd; uw verzekering dekt het!

De verzekeringen kennen een eigen risico. Dit betekent dat een deel van de kosten voor uw eigen rekening komen. Dit eigen risico kunt u echter afkopen! Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Als u uw tablet hebt laten repareren bij PhoneWorld, maar deze nog niet verzekerd is, kunt u dit gelijk regelen. Alle tablets die maximaal één jaar oud zijn komen hiervoor in aanmerking.

Tablet verzekering afsluiten

Biedt een tablet verzekering ook voor u uitkomst? Sluit dan gauw uw verzekering af bij Smartphonepolis!