Sony reparatie | Snel en eenvoudig 2018-01-22T12:51:08+00:00

Sony reparatie

Bij PhoneWorld bent u aan het goede adres voor uw Sony reparatie. Zoals u van ons gewend bent zijn bijna alle Sony reparatie werkzaamheden klaar terwijl u wacht. Onze ervaren monteurs weten als geen ander hoe ze de Sony reparatie moeten uitvoeren. Zij ontvangen trainingen zodat zij zorgvuldig te werk gaan met uw Sony Xperia toestel. Omdat de nieuwere Sony toestellen waterdicht zijn is er speciale apparatuur vereist voor het open en dichtmaken.

Klik op de knop om uw toestel op te sturen (2-3 dagen).

U kunt voor uw Sony terecht bij de meeste filialen. In ieder geval bij Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Veel voorkomende Sony reparatie werkzaamheden

Hieronder volgt een overzicht van veel voorkomende reparaties aan Sony toestellen.

Bent u benieuwd wat een Sony reparatie kost? Klik dan hieronder op het model dat u heeft om de actuele prijzen en voorraad te zien.

Reparatie met originele Sony Xperia onderdelen

Voor een Sony reparatie worden bij PhoneWorld uitsluitend originele onderdelen gebruikt van Sony zelf. Zo weet u dat zeker dat onze reparaties betrouwbaar zijn en uw smartphone écht weer als nieuw is na een reparatie.

Sony reparatie door Sony servicepunt

Voor het repareren van uw Sony smartphone zorgen wij dat uw toestel bij een Sony servicepunt met behoud van garantie en waterdichtheid wordt gerepareerd. U levert het toestel bij ons in of stuurt hem op. Vanaf dat moment wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen tot het klaar is.

Meer weten over Sony reparaties?

Wilt u uw Sony reparatie bij PhoneWorld laten uitvoeren? Maak dan via ons afspraak formulier een afspraak om uw Sony smartphone langs te komen brengen. Ook kunt u eerst via onderstaande gegevens contact opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder met meer informatie over onze Sony reparaties.

Afspraak maken voor uw Sony reparatie

Wilt u meer informatie over onze reparaties of maakt u liever telefonisch een afspraak? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 085-7602727. U kunt ons ook een email sturen op support@PhoneWorld.nl.

Meer informatie: Sony Xperia Z3 reparatie, Sony Xperia Z5 reparatie, Sony xperia scherm vervangen