Smartphone reparatie Zwolle 2018-10-18T16:24:10+00:00

Smartphone reparatie in Zwolle

Kom voor een succesvolle Smartphone reparatie in Zwolle langs bij PhoneWorld! U heeft zojuist uw smartphone laten vallen en een flinke barst in uw scherm? Geen probleem, bij onze smartphone reparatie service in repareert uw telefoon binnen 30 minuten.

Maak afspraak
Contact

 

Touchscreen reparatie

Het touchscreen van uw smartphone maakt uw telefoon heel makkelijk in het gebruik, helaas maakt het de smartphones ook een stuk kwetsbaarder dan de oude mobiele telefoons met een klein schermpje. Wanneer er een scheur of kras in uw scherm zit kunt u dit het beste zo snel mogelijk laten repareren. Wanneer u voor een smartphone reparatie in Zwolle komt, repareren wij binnen 30 minuten waardoor u uw telefoon dus ook niet voor langere tijd kwijt. In de meeste gevallen is uw smartphone dus terwijl u wacht gerepareerd.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Meerdere locaties in Nederland

De PhoneWorld Zwolle vestiging is slechts een van de locaties in Nederland waar phoneworld smartphones en tablet repareert. Naast Zwolle zijn er ook locaties in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Met meer dan tien jaar ervaring is PhoneWorld het toonaangevende bedrijf van Nederland wat betreft reparaties. Naast reparaties aan uw smartphone kunt u hier dus ook terecht voor reparaties aan uw laptop of tablet.

Service op alle grote merken

Voor vrijwel alle grote merken zoals Apple & Samsung kunt u bij PhoneWorld Zwolle terecht. Om de kwaliteit van de reparaties te waarborgen worden er originele onderdelen of onderdelen van vergelijkbare kwaliteit gebruikt.

Garantie op de reparatie

Naast de uitstekende kwaliteit van de reparaties biedt PhoneWorld u ook een uitstekende service. Op alle reparaties zit standaard drie maanden garantie. Mocht er dus toch iets terugkomen van soortgelijke schade na de reparatie, kunt u terugvallen op de garantie, mits binnen de termijn.

Vragen?

Voor al uw reparaties aan uw telefoon, tablet of smartphone bent u bij smartphone reparatie Zwolle dus aan het juiste adres. Schroom niet om langs te komen, in de meeste gevallen is de reparatie binnen een half uur uitgevoerd en staat u weer buiten met een perfect functionerende smartphone, tablet of laptop. Heeft u een online afspraak gemaakt, dan bent u gelijk aan de beurt. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via 085-7602727 of mail ons op support@phoneworld.nl