Smartphone reparatie Utrecht | 30 min service 2018-10-18T16:23:50+00:00

Smartphone reparatie Utrecht

Bij smartphone reparatie Utrecht bent u verzekerd van een snelle service. Wanneer u online een afspraak hebt ingepland dan bent u direct aan de beurt en is uw smartphone of tablet, in bijna alle gevallen, in maximaal een half uur gerepareerd. U hoeft dus niet onnodig lang te wachten. Tijdens de reparatie kunt u in de winkel een kopje koffie of thee drinken en na reparatie kunt u uw eigen smartphone of tablet weer in gebruik nemen. Indien u tijdens het wachten gebruik wilt maken van een smartphone of tablet kan kunnen we u een toestel te leen aanbieden. Zo kunt u tijdens het wachten gewoon online zijn.

Maak afspraak
Contact

 

Altijd een vestiging in de buurt

Al meer dan 10 jaar is smartphone reparatie Utrecht een toonaangevende winkel voor al uw reparaties aan smartphone en tablet. Een online afspraak voor de reparatie aan uw smartphone of tablet kunt u via onze website inplannen bij vestigingen door heel Nederland. Hierdoor kunt u altijd terecht bij een vestiging bij u in de buurt.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Reparaties van de hoogste kwaliteit

Naast de snelle service garanderen we bij smartphone reparatie Utrecht een reparatie van de hoogste kwaliteit. De onderdelen die gebruikt worden voor de reparatie zijn uitsluitend origineel of van gelijkwaardige kwaliteit. Op elke reparatie wordt een garantie van drie maanden gegeven. U bent er dus zeker van dat u uw smartphone of tablet weer als nieuw mee naar huis kunt nemen. Maak online uw afspraak. Kies er voor om uw afspraak online bij smartphone reparatie Utrecht te maken. Op het tijdstip van uw afspraak bent u direct aan de beurt en zo regelt u zelf direct de snelle service van smartphone reparatie Utrecht en bent u verzekerd van een reparatie van de hoogste kwaliteit!