Smartphone reparatie Rotterdam | 30 min service 2016-02-04T14:08:04+00:00

Smartphone reparatie Rotterdam

U doet alles met uw smartphone: bellen, whatsappen en misschien leest u online nog snel even de krant als u in de trein zit. Als uw telefoon niet optimaal meer werkt, levert dat dan ook direct problemen op. Toch zijn de meeste storingen gewoon te verhelpen. Mits u er een professional naar laat kijken. Bij PhoneWorld bekijken wij uw telefoon met een vakkundig oog zodat we het probleem al snel hebben gevonden. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring waardoor uw smartphone voor ons geen geheimen meer heeft. Omdat wij van alle bekende merken vervangende onderdelen bij de hand hebben, kunnen wij uw smartphone meestal ter plekke repareren. En bij smartphone reparatie in Rotterdam maken wij alleen gebruik van originele onderdelen of van onderdelen van vergelijkbare kwaliteit. Hierdoor werkt alles na reparatie weer perfect.

Maak afspraak
Contact

 

PhoneWorld levert service en kwaliteit

U kunt uw smartphone niet zo lang missen en daar houden wij natuurlijk rekening mee. Uw smartphone reparatie in Rotterdam vindt namelijk plaats terwijl u wacht. Als u van tevoren online een afspraak maakt, is uw telefoon in de meeste gevallen zelfs al binnen 30 minuten gemaakt. Dat is pas een goede service! Maar u kunt niet alleen voor smartphone reparatie in Rotterdam terecht. Want wij hebben vestigingen door heel Nederland zodat er altijd één bij u in de buurt zit. En bij PhoneWorld krijgt u altijd 3 maanden garantie. Dus bent u niet helemaal tevreden, dan komt u gewoon weer terug. Heeft uw smartphone kuren gekregen? Maak dan direct online een afspraak!

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
Vakkundige smartphone reparatie

Uw smartphone bevat heel wat technologie. Maar dat betekent ook dat het toestel en de betreffende software kwetsbaar is. Een batterij dat niet goed meer werkt of uw internetverbinding die regelmatig hapert: het is allemaal erg vervelend. Gelukkig kunt u voor smartphone reparatie in Rotterdam direct terecht bij PhoneWorld.