Smartphone reparatie

Wij zorgen dat een Smartphone reparatie in de populaire steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Zwolle wordt uitgevoerd terwijl u erop wacht. Gemiddeld wordt de smartphone reparatie binnen 30 minuten uitgevoerd. U kunt eenvoudig van te voren een afspraak maken zodat u gebruik kunt maken van onze snel service. Na het maken van een afspraak komt u op het afgesproken tijdstip langs met uw smartphone waarna de reparatie direct zal plaatsvinden. Geniet van een heerlijk kopje koffie in onze uitstekende wachtruimtes voorzien van prima zitgelegenheid.

Maak reparatie afspraak Reserveer nu een tijdstip voor reparatie in 30 min

 

Smartphone reparaties voor Apple iPhone, Samsung Galaxy, LG & Sony Xperia

Wij voeren wij smartphone reparaties uit aan de Apple iPhone en Samsung Galaxy, Lg & Sonymodellen. Wij hebben ons jarenlang gespecialiseerd in deze merken en modellen en onze monteurs ontvangen met zeer grote regelmaat interne en externe trainingen om de nieuwste smartphone reparaties te kunnen blijven uitvoeren. Zo bent u verzekerd van een uitstekende smartphone reparatie uitgevoerd door professionele monteurs in een speciaal daarvoor ingerichte werkplaats. Al onze werkplaatsen en onderdelen zijn voorzien van ESD veiligheid om eventuele schade van statische elektriciteit tegen te gaan. Wilt u meer weten over onze reparaties? Kies hieronder uw model uit en bekijk al onze smartphone reparaties voor het toestel en bijbehorende tarieven. Voor al uw smartphone reparaties gaat u naar PhoneWorld.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
Contact

Voor een professionele reparatie van uw smartphone gaat u naar PhoneWorld, zo blijft u mobiel. Bij ons kunt u terecht voor een smartphone reparatie in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken voor de reparatie van uw smartphone. Kies de locatie bij u in de buurt, uw toestel en plan een afspraak in. Woont u niet in de buurt van Amsterdam, Utrecht of Rotterdam? Dan kunt u ook gemakkelijk uw telefoon naar ons opsturen ter reparatie. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op via Tel. 085 760 27 27 of support@phoneworld.nl