Samsung Galaxy s9 gebroken scherm 2018-10-18T16:19:40+00:00

Samsung Galaxy s9 gebroken scherm

Uw Samsung S9 heeft een gebroken scherm. Dan wilt u dit zo snel mogelijk laten repareren. Zeker wanneer u strepen door uw Samsung S9 beeld ziet. Het is ook mogelijk dat u geen beeld heeft op de Samsung s9. Voor al deze problemen en meer kunt u terecht voor een nieuw samsung galaxy s9 scherm bij PhoneWorld.nl

Maak afspraak
Contact

 

Wij repareren het gebroken Samsung s9 scherm binnen 30 minuten met originele Samsung onderdelen.

Nieuw Samsung S9 scherm

Wij ontvangen enkel originele schermen zoals hieronder van Samsung afkomstig voor de reparatie van een Nieuw Samsung S9 scherm.

Originele Samsung displays & onderdelen

Ga niet naar de winkel op de hoek met namaak of te goedkope schermen. Er zijn altijd complicaties na de reparatie en zorgt dat u uiteindelijk duurder uit bent dan het direct goed te laten maken.

S9 scherm vervangen

Het S9 scherm vervangen kan in 30 minuten worden uitgevoerd mits onderdelen voorradig zijn. Onderdelen liggen vaak op locatie en waar niet zijn ze binnen 24 uur leverbaar en aanwezig op locatie. Wij doen ons best u tijdig te informeren wanneer het er niet is.
Boek om zeker te zijn en bij haast voor het s9 scherm vervangen daarom via ons afspraak systeem 1 dag vooruit of bel ons voor meer informatie en het maken van een afspraak. Wij vervangen uw s9 scherm graag zo snel mogelijk.

Voor vragen kunt u langs komen, bellen of mailen. Onze moteurs en mensen van de support afdeling zitten voor u klaar om alle vragen met betrekking tot uw Samsung galaxy s9 scherm gebroken te beantwoorden.

Zie ook: Samsung Galaxy s9 reparatie, Samsung reparatie, Nieuw scherm