Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S8 reparatie»Samsung Galaxy S8 batterij vervangen
Samsung Galaxy S8 batterij vervangen2019-05-03T13:07:42+01:00

Samsung Galaxy S8
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy S8 niet meer goed? Je Samsung Galaxy S8 batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S8 batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€59,9530 minuten
Samsung Galaxy S8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S8 reparatie?

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 overige reparaties

Samsung Galaxy S8 overige reparaties

Samsung Galaxy S8 batterij vervangen

De Samsung Galaxy S8 is gebouwd voor de lange termijn. Zo bevat het omhulsel sterke materialen die schok- en breekbestendig zijn. Samen met zijn 3000 mAh batterij kan je er zeker van zijn dat de Samsung Galaxy S8 een betrouwbare partner zal zijn in het dagelijks leven. Of het nu gaat om werk of om privé, de Samsung Galaxy S8 biedt essentiële functies voor als je onderweg bent.

Het is belangrijk om goed bereikbaar en mobiel te zijn, zeker in de huidige, hypersnelle informatiemaatschappij. Daarom is het belangrijk dat je batterij goed werkt. Een volle batterij zorgt ervoor dat je lang op de been kan zijn en niet snel terug hoeft te keren om op te laden. Slijtage kan echter op den duur optreden met als gevolg dat de batterij van je Samsung Galaxy S8 snel leeg loopt. Kon je eerst nog de hele dag door zonder je batterij op te laden, nu kan je ineens maar 8 uur of zelfs nog korter met je batterij doen zonder hem op te laden. Dit is niet ideaal als je de hele dag in de weer bent en rekent op een betrouwbare smartphone voor je werkzaamheden.

In deze gevallen is het vaak aan te raden om de batterij van je Samsung Galaxy S8 te vervangen. Phoneworld snapt dat jij je telefoon nodig hebt en verzorgt deze reparatie snel, eenvoudig en zonder problemen. Binnen 30 tot 60 minuten heb je een nieuwe batterij voor je Samsung Galaxy S8 en kan je weer zelfverzekerd de wijde wereld in!

Voorkom dus dat je in een benarde situatie met een lege smartphone belandt en laat je Samsung Galaxy S8 batterij door Phoneworld vervangen. Gegarandeerd succes!

Kosten

Het vervangen van je Samsung Galaxy S8 batterij kost €59,95. Voor deze voordelige prijs krijg je een professionele monteur toegewezen die je van de beste service voorziet. Daarnaast krijg je in je toestel een nieuwe Samsung Galaxy S8 batterij. Tot slot staan we garant voor onze reparaties en daarom ontvang je maar liefst 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel. Ben je niet tevreden of heb je een probleem met je toestel, kom bij ons langs. Wij fixen het voor je!

Waarom je Samsung Galaxy S8 batterij vervangen bij Phoneworld?

Phoneworld houdt van terugkerende klanten. Het gekke is echter dat we deze alleen krijgen door ervoor te zorgen dat een reparatie blijvend succes heeft en je niet snel bij ons terug hoeft te komen voor dezelfde reparatie. Hoe langer het duurt voordat we je terugzien nadat we je Samsung Galaxy S8 accu hebben vervangen, hoe beter!

Met een kwalitatief hoogwaardige batterij kun je doorgaans 2 tot 2,5 jaar verder, daarom zetten we altijd in op merkonderdelen voor onze reparaties. Met andere woorden: de Samsung Galaxy S8 batterij is origineel die we terugplaatsen in jouw toestel. Hoewel goedkope onderdelen voor ons op de korte termijn een hoger rendement zouden geven, krijgen we er op de lange termijn niet veel voor terug. Wij zijn geïnteresseerd in je als blijvende klant en doen er alles aan om je zolang mogelijk tevreden te houden met een reparatie.

We hopen dat je op dezelfde manier denkt over je telefoon. Hoewel het verleidelijk is om een goedkope reparatie uit te laten voeren met een goedkope batterij, zal je hierdoor op de lange termijn duurder uit zijn. Een replica batterij gaat doorgaans minder lang mee en het uitvoeren van een reparatie door een ‘hobbyist’ vergroot de kans op nevenschade. Ook tref je sneller fabrieksdefecten aan bij goedkope onderdelen. Voor het vervangen van de Samsung Galaxy S8 batterij gebruiken we enkel de officieel goedgekeurde 3000 mAh batterij van Samsung zelf. Dit kost iets meer dan de goedkoopste batterijen maar is wel veel duurzamer.

Wij hebben vestigingen door heel Nederland waardoor onze medewerkers de ondersteuning bieden die je alleen vindt bij een landelijk bedrijf. Dit betekent een goede beschikbaarheid van onderdelen en tools, een uitwisseling van kennis en ervaring en investering in consistente kwaliteit boven kwantiteit. Raakt de batterij dus snel leeg van je Samsung Galaxy S8? Aarzel niet en laat deze duurzaam vervangen bij Phoneworld!

Levertijd

Nieuwe Samsung Galaxy S8 batterijen zijn doorgaans op voorraad. Mochten we ze niet op de plank hebben liggen, dan krijgen we ze alsnog binnen 24 uur geleverd. Je zal dus nooit lang moeten wachten, zelfs niet bij vertraging. Wil je zeker zijn van een minimale wachttijd? Maak dan eerst een afspraak met ons om je reparatie in te plannen. In overleg bepalen we wat het beste tijdstip voor je is om langs te komen voor het vervangen van je Samsung Galaxy S8 accu.

Aanvullende informatie Samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy S8. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S8 (€64,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Contact

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Wees ook altijd welkom bij ons zonder afspraak. Bij onze vestigingen staat koffie klaar voor wachtende klanten. Dit in combinatie met de efficiëntie van onze monteurs zorgt ervoor dat je kan zeggen: De tijd vliegt!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.