Samsung Galaxy S8
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy S8 niet meer goed? Je Samsung Galaxy S8 batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S8 batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€59,9530 minuten
Samsung Galaxy S8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S8 reparatie?

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 overige reparaties

Samsung Galaxy S8 overige reparaties

Samsung Galaxy S8 batterij vervangen

De Samsung Galaxy S8 is gebouwd voor de lange termijn. Zo bevat het omhulsel sterke materialen, die schok- en breekbestendig zijn. Samen met zijn 3000 mAh batterij kan je er zeker van zijn dat de Galaxy S8 een betrouwbare partner zal zijn in je dagelijkse leven. Zowel als het gaat om werk als privé biedt de Galaxy S8 essentiële functies voor als je onderweg bent.

Het is belangrijk om goed bereikbaar en mobiel te zijn, zeker in de huidige, hypersnelle informatiemaatschappij. Hiervoor is het belangrijk dat je batterij goed werkt: een volle batterij zorgt ervoor dat je lang op de been kan zijn en niet snel terug hoeft te keren om op te laden. Maar een batterij kan ook slijten en steeds minder lang meegaan. Kon je eerst nog de hele dag door zonder je batterij op te laden, kan je ineens maar 8 uur of zelfs nog korter met je batterij doen zonder hem op te laden? Dit is niet ideaal als je de hele dag in de weer bent en rekent op een smartphone voor je werkzaamheden.

In deze gevallen is het vaak aan te raden om de batterij van je Galaxy S8 te vervangen. Phoneworld snapt dat jij je telefoon nodig hebt en verzorgt deze reparatie snel, eenvoudig en zonder problemen. Binnen 30 tot 60 minuten heb je een nieuwe batterij en kan je weer zelfverzekerd de wijde wereld in!

Voorkom dus dat je in een benarde situatie met een lege smartphone beland en laat je Galaxy S8 batterij door Phoneworld vervangen. Gegarandeerd succes!

Kosten

Het vervangen van je Samsung Galaxy S8 batterij kost €59,95. Voor deze voordelige prijs krijg je in je toestel een nieuwe Samsung Galaxy S8 batterij. Tevens staan we garant voor onze reparaties en daarom ontvang je maar liefst 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel. Ben je niet tevreden ff heb je een probleem met je toestel, kom bij ons langs. Wij fixen het voor je!

Waarom je Samsung Galaxy S8 batterij vervangen bij Phoneworld?

Phoneworld heeft veel baat bij terugkerende klanten, maar het gekke is dat we deze alleen krijgen door ervoor te zorgen dat een reparatie blijvend succes heeft en je niet snel bij ons terug hoeft te komen voor dezelfde reparatie. Des te langer het duurt voordat we je terugzien, des te beter! Met een kwalitatief hoogwaardige batterij kun je doorgaans 2 tot 2,5 jaar mee, dus daarom zetten we altijd in op merk onderdelen voor onze reparaties. Hoewel goedkope onderdelen voor ons op de korte termijn een hoger rendement zouden geven, krijgen we er op de lange termijn niet veel voor terug. Wij zijn geïnteresseerd in je als blijvende klant en doen er alles aan om je zolang mogelijk tevreden te houden met een reparatie.

We hopen dat je op dezelfde manier denkt over je telefoon. Hoewel het verleidelijk is om een goedkope reparatie uit te laten voeren, met een goedkope batterij, zal je hierdoor op de lange termijn duurder uit zijn. Een replica batterij gaat doorgaans minder lang mee en het uitvoeren van een reparatie door een ‘hobbyist’ vergroot de kans op nevenschade. Ook tref je sneller fabrieksdefecten aan bij goedkope onderdelen. Voor het vervangen van de Galaxy S8 batterij gebruiken we enkel de officieel goedgekeurde 3000 mAh batterij van Samsung zelf. Dit kost iets meer dan de aller-goedkoopste batterijen, maar is wel veel duurzamer.

Wij hebben vestigingen door heel Nederland en hierdoor hebben onze medewerkers de ondersteuning die je alleen vindt bij een landelijk bedrijf. Dit betekent een goede beschikbaarheid van onderdelen en tools, een uitwisseling van kennis en ervaring en investering in consistente kwaliteit boven kwantiteit. Aarzel dus niet en laat je Galaxy S8 batterij duurzaam vervangen bij Phoneworld!

Levertijd

Nieuwe Galaxy S8 batterijen zijn doorgaans op voorraad, maar kunnen wanneer ze niet voorradig zijn binnen 24 uur geleverd worden. Je zal dus nooit lang moeten wachten, zelfs niet bij vertraging. Wil je zeker een minimale wachttijd? Maak dan eerst een afspraak met ons om je reparatie in te plannen.In overleg bepalen we wat het beste tijdstip voor je is om langs te komen voor de vervanging van je Galaxy S8 batterij.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S8. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S8 (€39,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Wees ook altijd welkom bij ons zonder afspraak. Bij onze vestigingen staat koffie klaar voor wachtende klanten. Dit in combinatie met de efficiëntie van onze monteurs zorgt ervoor dat je kan zeggen: De tijd vliegt!

Phoneworld.nl krijgt een 9.2/10 uit 1098 reviews op Kiyoh