Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S7 reparatie»Samsung Galaxy S7 overige reparaties
Samsung Galaxy S7 overige reparaties2019-04-29T15:32:24+01:00

Samsung Galaxy S7
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je Samsung Galaxy S7 kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung Galaxy S7 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S7 reparatie?

Samsung Galaxy S7 scherm reparatie

Samsung Galaxy S7 scherm reparatie

Samsung Galaxy S7 batterij vervangen

Samsung Galaxy S7 batterij vervangen

Samsung galaxy s7 overige reparaties

In 2016 werd de prachtige en betrouwbare Samsung galaxy s7 in omloop gebracht. Inmiddels ligt die tijd weer een aantal jaren achter ons en wordt de kans groter dat er onderdelen van deze smartphone minder worden of defect raken. Bij Phoneworld zijn we gespecialiseerd in allerlei soorten reparaties aan de Samsung galaxy s7. Niet alleen hebben wij genoeg expertise in huis, wij bieden ook de snelste service aan. Wij weten hoe noodzakelijk een smartphone voor sommigen is. Daarom proberen wij elk geval van een smartphone reparatie zo snel mogelijk af te ronden. Op die manier kun jij zo snel mogelijk weer onderweg met een Samsung galaxy s7 die als nieuw werkt.

Een kras of barst in de achterkant en/of cameralens

De voorkant van een Samsung galaxy s7 is niet het enige onderdeel dat snel beschadigd raakt. Ook de achterkant waar de cameralens in verwerkt zit, barst of krast eenvoudig zonder hoesje. Wij zetten in een handomdraai een nieuwe achterkant op je smartphone als je bij ons binnenloopt. Voor €49,90 en een halfuurtje van je tijd heb jij een compleet nieuwe en originele achterkant terug. En dat is handig als je weer de mooiste foto’s met je Samsung galaxy s7 wilt maken!

De camera functioneert niet meer goed

Het kan zijn dat een defect dieper ligt dan alleen oppervlakkige schade aan de achterkant. Zo kan het ook de camera zelf zijn die een defect heeft. Dit kan zich uiten in een camera die niet meer goed focust of die vlekken in beeld vertoont. Ook in dit geval kan Phoneworld je goed helpen. Het gaat om een iets gecompliceerdere reparatie, omdat de Samsung galaxy s7 helemaal uit elkaar wordt gehaald waarna er een nieuwe camera in de smartphone wordt geplaatst. Onze vakkundige monteurs doen dit met de juiste precisie-instrumenten en kunnen zelfs deze operatie binnen 30 minuten uitvoeren. Voor €79,90 zetten wij een originele nieuwe camera in je Samsung galaxy s7. Geen concessies aan kwaliteit dus. Gewoon weer de best mogelijke camera van hoge kwaliteit die teruggaat in je telefoon.

Waterschade en reinigingsonderzoek

Wist je dat we bij Phoneworld behoorlijk succesvol zijn in de recovery van een Samsung galaxy s7 als deze waterschade heeft opgelopen? Door een speciale behandeling van de telefoon komt het geregeld voor dat we een telefoon nog kunnen repareren. Ga na waterschade dus nooit zelf aan je smartphone sleutelen door deze aan/uit te zetten of in de lader te doen. De kans dat je dan componenten laat doorbranden is levensgroot. Wij kunnen met de juiste apparatuur en behandeling de Samsung galaxy s7 compleet droog krijgen. Daarna kunnen we kijken in hoeverre de smartphone dan wel de data te redden zijn. In het slechtste geval kunnen we je altijd een vervangende telefoon aanbieden met vergelijkbare eigenschappen tegen een aantrekkelijk tarief. Zo proberen we je op elke mogelijke manier te helpen.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S7. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S7 (€49,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Tijd, kwaliteit en duurzaamheid

Bij waterschade is een reparatie en onderzoek tijdrovender dan bij een standaardreparatie. Onze monteurs doen hoe dan ook hun best jouw smartphone zo snel mogelijk weer gerepareerd bij je terug te krijgen. Als je in een van onze filialen binnenstapt, zijn de standaardreparaties in een halfuur voltooid. Tijdens dat halfuur staat de koffie of thee voor je klaar en krijg je een iPad met wifi van ons om de tijd door te komen. Een halfuur lijkt zo wel heel snel voorbij te gaan!

Elke werkplaats heeft een bijbehorend magazijn waar de meeste onderdelen van de Samsung galaxy s7 op voorraad liggen. Dit in combinatie met vakkundige monteurs betekent dat wij een reparatie in een halfuur waar kunnen maken.

Snelheid is niet het enige waar wij om bekend staan. Kwaliteit wordt daarnaast scherp in de gaten gehouden. Zo zouden wij nooit goedkopere, matige kwaliteitsonderdelen terug in jouw Samsung galaxy s7 terugplaatsen. Nog beter, wij hebben uitsluitend nieuwe onderdelen liggen die origineel van Samsung afkomstig zijn.

Ook kapotte en defecte onderdelen krijgen bij ons een tweede leven. Tenminste, we gaan er niet zelf mee aan de haal maar we zamelen deze onderdelen in om ze ter recycling aan te bieden. Op die manier dragen we eraan bij dat er wereldwijd minder geproduceerd hoeft te worden en minder onderdelen in het milieu terechtkomen. De keuze voor Phoneworld is dus een duurzame keuze.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.