Samsung Galaxy S10e
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je Samsung Galaxy S10e kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung Galaxy S10e reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10e reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10e reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S10e reparatie?

Samsung Galaxy S10e scherm reparatie

Samsung Galaxy S10e scherm reparatie

Samsung Galaxy s10e batterij vervangen

Samsung Galaxy S10e batterij vervangen

Samsung Galaxy S10e overige reparaties

Van een scherm tot een batterij vervangen, zelfs bij een gloednieuwe Samsung Galaxy S10e smartphone krijgen wij het voor het elkaar. De meest voorkomende reparatie is die aan het scherm. Deze ligt immers bloot en is het meest fragiel doordat deze volledig uit glas vervaardigd is. Dat je voor deze prachtige smartphone maar beter een hoesje kunt aanschaffen, daar gaan we je nu niet mee vervelen. Wat belangrijker is, is dat onze reparatieservice nog veel uitgebreider is. Ook voor andere defecten en schades aan je Samsung Galaxy S10e kun je daarom bij ons terecht. Onze monteurs zitten jarenlang in het vak en hebben daardoor vrijwel alle gevallen al een keer langs zien komen. Zij kijken je hele telefoon goed na en nemen je helemaal mee in het proces. Wat is het defect? Waar zit het? En wat kunnen zij eraan doen? Ook zijn zij transparant in de kosten en denken zij graag met je mee. Een reparatie bij Phoneworld is daarom een betrouwbare en je bent nooit meer tijd en geld kwijt dan zou moeten.

Een kras of barst in de achterkant en/of cameralens

De Samsung Galaxy S10e is in zijn geheel een prachtig stukje techniek door de fijne, ronde afwerking aan de randen. De voorkant loopt naadloos over in de achterkant waardoor deze telefoon een van de mooiste exemplaren van dit moment is. Zo fragiel echter als de frontcover is, zo kwetsbaar is ook de achterkant. Met een val of stoot is een flinke kras of barst bijna onvermijdelijk wat resulteert in splinters in het gezicht en/of in de handen. Ga daarom ook niet met een kapotte achterkant rondlopen en laat deze bij ons repareren. Het kost je (€39,90) en levert je weer een prachtige smartphone op.

De camera functioneert niet meer goed

Als er een voorname feature is waarin de Samsung Galaxy S10e uitblinkt, is het wel in foto- en videokwaliteit. Door de verwerkte 12 megapixel camera in het toestel maak je beelden die haarscherp en professioneel ogen. Hoe doodzonde zou het dan zijn als juist deze functionaliteit niet meer of slecht bruikbaar is? De camera kan niet alleen een barst oplopen, ook kan deze problemen krijgen met de focus of zitten er vlekken in het beeld. Onze monteurs kijken het binnen 30 minuten graag voor je na en zijn zelfs in staat een nieuwe camera te plaatsen als dat nodig blijkt te zijn. Voor (€109,90) heb je een smartphone terug waarmee jij weer foto’s en video’s mee maakt die iedereen weg zullen blazen!

Waterschade en reinigingsonderzoek

De nieuwste smartphones zijn uitgerust met een waterdichte behuizing, zo ook de Samsung Galaxy S10e. Geweldig, want dit scheelt jaarlijks veel schadegevallen als de smartphone per ongeluk met water in aanraking komt. Wist je echter dat een smartphone niet meer waterdicht is als deze gebarsten is? Vocht kan dan namelijk door de kieren van de barst heen komen en alsnog het interne werk aantasten. Wij raden daarom aan met een gebarsten front- of backcover meteen een reparatie te laten uitvoeren om de telefoon weer dicht te maken. Is er toch een defect bij jou ontstaan aan je Samsung Galaxy S10e na waterschade? Kom dan ook direct naar Phoneworld. Er is namelijk een kans dat interne componenten van de smartphone doorbranden als deze met vocht in aanraking komen. En dan ben je pas echt ver van huis! Met de juiste apparatuur en behandeling kunnen wij in ieder geval je data redden en kijken in hoeverre we je smartphone weer aan de praat krijgen. Met onze methodes is de kans op overleving van je smartphone in ieder geval het grootst. Ga dus niet zelf knutselen maar kom gerust bij ons langs. Wij proberen je op de best mogelijke manier te adviseren en te helpen.

Aanvullende informatie Samsung Galaxy S10e reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie aan de Samsung Galaxy S10e uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy S10e. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S10e (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Tijd, kwaliteit en duurzaamheid

Bang dat je lang je smartphone kwijt bent voor een reparatie? Of heb je niet zoveel tijd om langs te komen in een van onze filialen? Geloof ons, daarvoor hoef je het niet te laten. Vrijwel alle standaardreparaties zijn namelijk bij ons binnen het halfuur afgerond. Je krijgt van ons een iPad met internet, een bak koffie en een lekkere zit aangeboden. In dat halfuur hoef je dus niets te missen en voor je het weet sta je met je vertrouwde Samsung Galaxy S10e buiten om weer op pad te gaan.

Onze werkplaatsen zijn uitgerust met een flink magazijn waar de meeste onderdelen op voorraad liggen voor reparaties en vervangingen. Het kan echter bij de nieuwste onderdelen weleens het geval zijn dat er veel vraag naar is. Als je ons daarom telefonisch (op 085 760 2727) of per e-mail ([email protected]) laat weten dat je komt, dan zorgen wij dat binnen 24 uur alles voor je klaarligt. Als je aan keert, staat de monteur voor je klaar en ben je direct geholpen.

Welk onderdeel we ook vervangen uit je Samsung Galaxy S10e, het verdwijnt nooit zomaar in de afvalbak. Wij zamelen alle defecte en kapotte onderdelen in en sturen die apart terug voor recycling. Daarmee krijgen materialen een tweede leven en hoeft er minder nieuw geproduceerd te worden. Een reparatie bij Phoneworld laten uitvoeren is daarom een milieuverantwoorde keuze.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh