Samsung Galaxy Note 8
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je Samsung Galaxy Note 8 kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung Galaxy Note 8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy Note 8 reparatie?

Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen

Overige Samsung Galaxy Note 8 reparaties

Naast het vervangen van een gebarsten scherm of een kapotte batterij, kan je bij Phoneworld terecht voor veel meer soorten Samsung Galaxy Note 8 reparaties. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van defecten en reparaties.

Samsung Galaxy Note 8 reageert niet

Een niet reagerende telefoonkan veroorzaakt worden door een soft- of hardware probleem. Een eenvoudige manier om hierachter te komen is om je toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Dit kun je gemakkelijk zelf doen. Let wel op dat je eerst een back-up maakt van je gegevens, omdat al je gegevens gewist zullen worden.

Heb je jouw telefoon gereset en werkt hij nog steeds niet goed? Dan kun je altijd onze monteurs er naar laten kijken. Er kunnen namelijk heel veel verschillende hardware-gerelateerde oorzaken zijn. Afhankelijk van wat er mis is, kunnen wij je telefoon maken vanaf €29,95

Camera werkt niet goed of helemaal niet

Zijn je foto’s niet van de kwaliteit die je mag verwachten van een Samsung Galaxy Note 8? Het kan zijn dat je camera na een valpartij beschadigd is geraakt. Een camera bestaat uit allerlei kleine, heel gevoelige onderdeeltjes. Zo kan het glas van de camera bijvoorbeeld snel barsten. Gelukkig zijn wij bij Phoneworld specialist op het gebied van Samsung-onderdelen. Een camera reparatie is mogelijk vanaf €59,90.

Gebarsten achterkant

De glazen achterkant van de Samsung Galaxy Note 8 ziet er heel mooi uit, maar daardoor ook kwestbaar. Is je premium telefoon aan een opknapbeurt toe, door allerlei krasjes en barstjes? Wij zetten er een nieuwe achterkant op voor €74,90

Overige problemen

Er zijn allerlei andere kleine onderdeeltjes die kapot kunnen gaan. Er zijn veel problemen mogelijk: slecht verstaanbare gesprekken, haperende muziek of een slechte aansluiting met je usb-contact. Vaak ligt het dan aan een van de onderstaande onderdelen:

  • kapotte microfoon
  • kapotte luidspreker
  • versleten micro-usb contact
  • versleten headphone jack

Wij stellen de juiste diagnose en vervangen precies het defecte deeltje. Afhankelijk van wat er vervangen moet worden verhelpen wij je probleem voor een prijs vanaf €29,95.

Waarom je Samsung Galaxy Note 8 laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld staat voor nette en professionele service. Wij gebruiken in onze werkplaatsen alleen originele Samsung-onderdelen van de beste kwaliteit. Hierdoor ben je bij ons verzekerd van een goede reparatie en een telefoon die weer een tijd mee kan. Phoneworld beschikt over goed opgeleide en ervaren monteurs. Door ons vertrouwen in ons eigen product en service, geven we 6 maanden garantie op elke reparatie.

Levertijd

Het repareren van je telefoon duurt doorgaans 30 tot 60 minuten. Dit is mogelijk omdat onze werkplaatsen altijd goed bevoorraad zijn met de juiste onderdelen. Soms kan het kan zijn dat een bepaald onderdeel even niet voorradig is, maar dan zijn ze altijd binnen 24 uur leverbaar. Als het ons niet lukt om binnen 30 minuten je toestel te repareren, dan stellen we je hiervan op de hoogte.

Om er zeker van te zijn dat je niet lang hoeft te wachten, kan je het beste een afspraak maken of telefonisch contact opnemen. Reserveer je reparatie 1 dag van te voren, en je Samsung Galaxy Note 8 is zo snel mogelijk weer als nieuw!

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy Note 8. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 8 (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Heb je nog een ander probleem? Zonder twijfel weten wij er meer vanaf. Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected] om direct te weten waar je staat.

Daarnaast is er in een van onze vestigingen altijd wel een deskundige monteur aanwezig die naar je toestel kan kijken. Loop dus gewoon eens binnen!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh