Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy Note 10 reparatie»Overige Samsung Galaxy Note 10 reparaties
Overige Samsung Galaxy Note 10 reparaties2019-09-04T11:28:38+01:00

Samsung Galaxy Note 10
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je Samsung Galaxy Note 10 kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung Galaxy Note 10 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
    

Reparaties

Nog niet beschikbaar
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.
    

Reparaties

Nog niet beschikbaar

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy Note 10 reparatie?

Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 10 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 10 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 10 overige reparaties

De smartphones, phablets en tablets van dit moment worden steeds krachtiger en krijgen ook meer features. Dit is goed merkbaar bij een toestel als de Samsung Galaxy Note 10. Het apparaat stelt je in staat om de mooiste beelden te maken, te streamen en te bewerken. Ook de talloze apps maken het leven een stuk makkelijker. Van routes uitstippelen tot een hotel boeken of tot een simpel boodschappenlijstje met perfecte looproute door de supermarkt samenstellen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het met dit apparaat. Het is dan ook niet vreemd dat er zowel aan de hardware als aan de software eerder defecten ontstaan. Batterijen worden meer op de proef gesteld en front- en backcovers breken sneller doordat ze groter worden maar nog steeds uit glas bestaan. Dat zijn dan nog de meest voorkomende reparaties aan defecten en schades. Er zijn echter nog veel meer klachten die kunnen ontstaan aan je phablet. Bij Phoneworld weten wij elk probleem te vinden en bij de kern aan te pakken. Wij doen altijd ook een gratis vooronderzoek zodat zeker is dat er gericht een probleem opgelost wordt. Een reparatie aan je Samsung Galaxy Note 10 nodig? Kom naar Phoneworld en ervaar de beste kwaliteit en service.

Een kras of barst in de achterkant en/of cameralens

De Samsung Note 10 heeft maar liefst drie lenzen in de behuizing zitten. Een aan de voorkant, twee aan de achterkant. Dit is een prachtige feature die tal van mogelijkheden biedt. Het legt echter wel de achilleshiel van de phablet bloot. Als je namelijk een barst in de backcover krijgt, dan is de kans behoorlijk aanwezig dat ook een of allebei de lenzen schade oploopt. Zonde, want een kapotte lens betekent ook dat je de Samsung Galaxy Note 10 niet meer optimaal kunt gebruiken. En dan nog niet te spreken over eventuele glassplinters die vrijkomen en in je hand kunnen eindigen. Laat je backcover en/of cameralenzen daarom tijdig vervangen bij Phoneworld. Een reparatie is zo gepiept en kost je (nog niet beschikbaar). Een waardevolle investering om daarna weer optimaal van je phablet gebruik te kunnen maken.

De camera functioneert niet meer goed

Niet alleen een barst in de voor- of achterkant kan roet in het eten gooien bij de cameralens. Met een 12, 12 en 16 megapixel lens kunnen ook andere defecten de werking van een van de drie Samsung Galaxy Note 10 lenzen in de weg zitten. Softwarematig kan er iets misgaan waardoor de camera niet meer goed focust. Ook het zien van vlekken in het beeld is een veelgehoorde klacht. Wat er ook mankeert aan de camera, bij Phoneworld hebben we de monteurs en precisiegereedschappen in huis om het probleem zo op te sporen en op te lossen. De kosten hiervan bedragen (nog niet beschikbaar).

Waterschade en reinigingsonderzoek

Ondanks dat de Samsung Galaxy Note 10 uitgerust is met een behuizing die water- en stofdicht is, kan het voorkomen dat er waterschade aan de phablet kan ontstaan. Hoe? Als je te lang blijft rondlopen met een barst in het scherm of in de backcover, kan er een kier ontstaan. Een minimale hoeveelheid vocht (vaak in de vorm van waterdamp) kan door deze kier naar het binnenwerk van de phablet komen. Het gevolg is dat je Samsung Galaxy Note 10 alsnog aangetast wordt door waterschade. Om te voorkomen dat er nog meer schade ontstaat doordat componenten doorbranden, kun je beter zo snel mogelijk naar Phoneworld komen. Wij hebben de juiste apparatuur in huis om je phablet aan de praat te krijgen, dan wel je data te redden.

Aanvullende informatie Samsung Galaxy Note 10 reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie aan de Samsung Galaxy Note 10 uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy Note 10. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 10 (nog niet beschikbaar) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Minimale reparatietijd, kwaliteit en duurzaamheid

Als je per mail ([email protected]) of per telefoon (op 085 760 2727) een afspraak maakt alvorens je bij een van onze filialen binnenstapt, dan zorgen wij dat alles voor je klaarligt. Doorgaans zijn onze filialen goed bevoorraad met onderdelen maar kan het bij schaarste soms betekenen dat een onderdeel pas 24 uur later geleverd kan worden. Bij een afspraak liggen de onderdelen klaar en helpt een monteur je direct. Je Samsung Galaxy Note 10 hoef je dus niet lang kwijt te zijn.

Moet er een onderdeel in je Samsung Galaxy Note 10 vervangen worden? Dan kun je ervan op aan dat wij dit alleen vervangen door een origineel onderdeel terug te plaatsen. Geen goedkope, alternatieve batterijen, schermen, audio IC-chips of componenten dus. Alleen maar onderdelen die uit de Samsung fabriek zelf zijn gekomen.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen dus nooit zomaar defecte of kapotte onderdelen die uit je Samsung Galaxy Note 10 komen weggooien. Sterker nog, wij zamelen van alle apparaten die wij repareren de vervangen onderdelen apart in. Deze worden vervolgens teruggestuurd voor recycle doeleinden. Als je daarom het milieu een warm hart toedraagt, dan is een smartphonereparatie bij Phoneworld een juiste keuze.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.