Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy Note 10 reparatie
Samsung Galaxy Note 10 reparatie2019-09-05T16:04:26+01:00

Samsung Galaxy Note 10
reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy Note 10 gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Samsung Galaxy Note 10 reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung note 10 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 10 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 10 batterij vervangen

Samsung Galaxy S10 overige reparaties

Overige Samsung Galaxy Note 10 reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren we nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Samsung Galaxy Note 10 reparatie

Waar de beste features van een smartphone en een tablet in een komen, is bij de Samsung Galaxy Note 10. Het is een phablet die tal van mogelijkheden heeft waar maar weinig andere apparaten aan kunnen tippen. Het behoeft geen uitleg dat een dergelijke phablet zeer veel geavanceerde techniek in zich draagt. Denk bijvoorbeeld aan een vingerafdruksensor die verwerkt zit in het scherm of de drie lenzen waarmee het toestel is uitgerust. Ook hiervan zit er eentje verwerkt in het scherm aan de voorkant. Briljante stukjes techniek die ontzettend veel moois kunnen voortbrengen. De keerzijde is de fragiliteit ervan. Hoe meer techniek er in een toestel verwerkt zit, en dan met name aan de oppervlakte, hoe sneller je schade oploopt. Een Samsung Galaxy Note 10 reparatie hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn, als je deze maar op tijd laat uitvoeren. Ten eerste is het zonde om met een defect of schade te blijven lopen waardoor je niet meer het maximale uit deze phablet kunt halen. Dat is immers niet waarvoor je deze hebt aangeschaft. Bovendien kan lang blijven rondlopen met een mankement grotere gevolgen betekenen. Denk maar aan een gebarsten scherm of backcover die vocht kan doorlaten. Kom daarom voor een Samsung Galaxy Note 10 reparatie bij Phoneworld langs. De meeste reparaties voeren onze monteurs binnen het halfuur uit en de phablet wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld.

Een efficiënt vooronderzoek

Omdat een phablet steeds meer features krijgt, wordt het interne werk erachter ook steeds gecompliceerder. Een val of stoot kan daarom al snel tot meer defecten leiden dan er op het eerste gezicht lijken te zijn. En andersom kunnen klachten te maken hebben met een andere oorzaak dan voor de hand ligt. Wij vinden het daarom belangrijk alvorens een Samsung Galaxy Note 10 reparatie een gratis vooronderzoek te doen. Daarbij wordt er gekeken naar de klachten die je ervaart en wat de mogelijke oorzaak hiervan kan zijn. De phablet wordt helemaal doorgelicht en wij nemen je mee in het proces. Wij laten je precies zien wat er aan de hand is en wat we voor je kunnen doen. Een Samsung Galaxy Note 10 reparatie is daarom altijd transparant en efficiënt. Zo ben je nooit meer geld kwijt dan noodzakelijk, gaan wij gericht te werk en wordt de phablet daardoor zo snel mogelijk en effectief gerepareerd. Het is de service van Phoneworld die je bij een Samsung Galaxy Note 10 reparatie mag verwachten.

Een kwalitatieve Samsung Galaxy Note 10 reparatie

Omdat een Samsung Galaxy Note 10 reparatie secuur uitgevoerd moet worden, zetten wij hier de beste monteurs op. Zij zijn reeds jarenlang bekend met het repareren van smartphones en tablets en hebben daardoor een hoge mate van expertise. Zij zijn opgeleid en weten daardoor precies hoe ze snel maar vooral discreet en zorgvuldig met je Samsung Galaxy Note 10 om moeten gaan. Met precisie-instrumenten kunnen zij tijdens een Samsung Galaxy Note 10 reparatie het hele apparaat doorlichten en gericht een schade of defect verhelpen.

Kwaliteit is bij ons synoniem aan duurzaam. Niet omdat je na een Samsung Note 10 reparatie zeker weet dat je voorlopig weer met de phablet vooruit kan. Ook omdat de reparatie zelf met oog op het milieu wordt uitgevoerd. Mochten we daarom een defect onderdeel uit je toestel halen, dan gaat deze niet zomaar naar de schroothoop. Wij zamelen dagelijks alle onderdelen met schade en defecten in die van reparaties overblijven. Deze onderdelen worden vervolgens apart opgestuurd en weer voor recycledoeleinden gebruikt. Een Samsung Note 10 reparatie bij Phoneworld is daarom tevens een bewuste keuze die je kunt maken.

Garantie op originele onderdelen en op de Samsung Galaxy Note 10 reparatie

Een kwaliteitsreparatie heeft bij Phoneworld nog meer kanten. Zo garanderen wij dat we bij het vervangen van onderdelen nooit namaak- of goedkopere onderdelen terugzetten in je phablet. Stel: je laat bij ons de batterij van je Samsung Galaxy Note 10 vervangen. Wij zetten dan altijd een originele batterij die uit de Samsung fabriek afkomstig is terug in je toestel. Alternatieve onderdelen drukken weliswaar de reparatiekosten, toch ben je op lange termijn onvoordelig uit. De batterij gaat namelijk veel minder lang mee en is soms zelfs niet helemaal compatible met andere onderdelen in de phablet. Een slechte zaak die meer schade en kosten oplevert. Bij Phoneworld dus altijd originele onderdelen na een Samsung Galaxy Note 10 reparatie!

De factuur die je van ons krijgt, is tevens je garantiebewijs op eventueel vervangen onderdelen en de reparatie zelf. Met andere woorden: wij verlengen met 6 maanden de garantie, helemaal voor niets! Bewaar dus altijd zeker nog een halfjaar de factuur na de reparatie van je Samsung Galaxy Note 10.

Aanvullende informatie Samsung Galaxy Note 10 reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie uitvoeren aan de Samsung Galaxy Note 10 waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy Note 10 reparatie. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico.

Contact

Als je op afspraak bij ons komt, dan hebben wij eventueel benodigde onderdelen altijd klaarliggen. Je bent dan het snelst geholpen. Een afspraak kun je maken door te bellen naar 085 760 2727 of door een mailtje te sturen naar [email protected]. Ook staat het je uiteraard altijd vrij om bij een van onze filialen in Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Utrecht of Alkmaar binnen te lopen. Onze monteurs helpen je met alle liefde verder.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.